Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo to jest smutek przepleciony radością. Super,że są maluchy na świecie,ale szkoda,że zamiast wyjść z mamą do domu, muszą leżeć w inkubatorach. Miejmy nadzieję,że tylko potrzebne im będzie troszkę ciepelka i czasu i wszystko się ułoży. Niedługo będą w domuSmutno mi sie zrobiło na wieść o wczesniakach![]()
I tutaj się nie zgodzę. Przynajmniej jeśli chodzi o wiarę i chodzenie do kościoła.
Jesteśmy wierzący,oboje. Syn już nie za bardzo,choć jest ochrzczony i do komunii przystąpił(oczywiście decyzja należała do mnie,on byl za mlody),ale bierzmowania nie chciał. Nie do końca jestem zachwycona,ale to jego wolna wola.
Natomiast my wierzymy,znamy pismo święte,ale nie jesteśmy przekonani od jakiegoś czasu w instytucje kościoła,z tym co kościół próbuje przeforsowac i jak chce manipulować ludzkim życiem.
Zapewne wiele z Was potępi mnie za takie podejście,ale trudno. Ja szanuję każde podejście(o ile nikogo nie krzywdzi),choć niekoniecznie się z nim zgadzam.
Oj...śliskie tematy..![]()
Aż mnie zatkało .... Na forum wrześniowym już 3 mamusie urodzily( koncem czerwca , 12 i14 lipca
wiem że to zadkie przypadki , ale mimo wszystko mnie to ruszylo
2 z nich to ciążę książkowe bez żadnych dolegliwości zadnych !!! a 1 z problem z przeplywami...
Oby nikogo to nie spotkało i każdej ( w tym mnie samej ) zycze donoszenia ciąży do końca do terminu porodu![]()
Bo to jest smutek przepleciony radością. Super,że są maluchy na świecie,ale szkoda,że zamiast wyjść z mamą do domu, muszą leżeć w inkubatorach. Miejmy nadzieję,że tylko potrzebne im będzie troszkę ciepelka i czasu i wszystko się ułoży. Niedługo będą w domu![]()
O matko....Zgadza się !!! Tak jest z tym notesikiem u mnie we wsi i okolicy miasta ! Poważnie ! Każdy zapisuje ile kto dał i oddaje potem ma na imprezie odwrotnejhahahaha to są fakty
Ja na bebiklubie zalozylam konto mezowi, ale nie moglam podac tego samego adresu, wiec do numeru domu dopisalam "a" i doszloOkazuje się że na jednym i drugim linku mam już konto (z pierwszej ciąży).
Ja ze swojej strony jeszcze na bobovita.pl polecam się zalogować bo też poradnik żywienia i kaszkę przysyłają.
Aż mnie zatkało .... Na forum wrześniowym już 3 mamusie urodzily( koncem czerwca , 12 i14 lipca
wiem że to zadkie przypadki , ale mimo wszystko mnie to ruszylo
2 z nich to ciążę książkowe bez żadnych dolegliwości zadnych !!! a 1 z problem z przeplywami...
Oby nikogo to nie spotkało i każdej ( w tym mnie samej ) zycze donoszenia ciąży do końca do terminu porodu![]()