Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to ja przybijam piątkę. Jestem wierzącą ale do kościoła od jakiegoś czasu rzadko chodzę. Wkurza mnie że niektóre osoby ktore idą tam tylko na pokaz w najlepszych ciuchach do pierwszej ławki są tylko i wyłącznie za to postrzegane jako super wierzące a ja tylko z powodu pomijania mszy jestem największym grzesznikiem..też mnie ta instytucja irytuje i zrazila wieloma rzeczami co nie znaczy że nie wierzę w Boga [emoji4] ale tak jak mówisz śliski tematI tutaj się nie zgodzę. Przynajmniej jeśli chodzi o wiarę i chodzenie do kościoła.
Jesteśmy wierzący,oboje. Syn już nie za bardzo,choć jest ochrzczony i do komunii przystąpił(oczywiście decyzja należała do mnie,on byl za mlody),ale bierzmowania nie chciał. Nie do końca jestem zachwycona,ale to jego wolna wola.
Natomiast my wierzymy,znamy pismo święte,ale nie jesteśmy przekonani od jakiegoś czasu w instytucje kościoła,z tym co kościół próbuje przeforsowac i jak chce manipulować ludzkim życiem.
Zapewne wiele z Was potępi mnie za takie podejście,ale trudno. Ja szanuję każde podejście(o ile nikogo nie krzywdzi),choć niekoniecznie się z nim zgadzam.
Oj...śliskie tematy..![]()
Tak jak mój. Nieważne czy leże czy stoje nawet jak chodzę to Go czuje [emoji1] ale ja wole tak bo wiem jak się martwię jak jest spokojny...No moj ostatnio to jak jakis dzik. Spokoju nie daje [emoji33][emoji23][emoji23]
Mi psycha siadla ostatnio bardzo, byl moment po polowkowym, kiedy odetchnelam, ale teraz znowu jestem zdolowana. Chcialabym zasnac, snic o czekoladowych lodach i obudzic sie w 38 tc nadal z dzieckiem w brzuchu.
Mi psycha siadla ostatnio bardzo, byl moment po polowkowym, kiedy odetchnelam, ale teraz znowu jestem zdolowana. Chcialabym zasnac, snic o czekoladowych lodach i obudzic sie w 38 tc nadal z dzieckiem w brzuchu.
Kuzynka ma Mr B. Rewelacja. Dla Franka kupujeMacie moze doswiadczenie z termoforkami dla dzieci, albo planujecie kupowac? Ja juz kilka razy slyszalam ze warto dla maluszkow miec taki z wypelnieniem z pestek wisni. Podobno kladzie sie go na brzuszek i uspakaja, pomaga zasnac i lagodzi bol. My nie kupiliśmy dla starszego ostatecznie, ale moze teraz warto sobie zycie ulatwic przy dwojce?
Ja kupiłam i zalowalam bo ani razu się nie przydał. W ogóle moje dziecko nie było nim zainteresowane. A kolek Nie miał.Kuzynka ma Mr B. Rewelacja. Dla Franka kupuje
To dobrze,że z Dzidzią wszystko ok. Może tak ułożony był,że nie czułaś ja kilka dni temu też słabo czułam. stwierdziłam że to chyba tak jest jak pleckami jest obrócony do brzucha. A jak Ci kazali liczyć ruchy? Moja gin mówi,że musi być minimum 12 ruchów dziennie.