Mama po raz drugi
Fanka BB :)
bardzo polecają ten sklep, ja i siostra też tam będziemy kupowały 
Link do: Przedmioty użytkownika Swiat____Dziecka - Allegro.pl
Link do: Przedmioty użytkownika Swiat____Dziecka - Allegro.pl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak już czytałam i dziękuję skorzystam. Jeszcze ten termometr i do odciagania kataru wiem że jest takie urządzenie pod odkurzacz ale w nocy nie do końca się sprawdza. Jak macie mamusie to wrzucić na wyprawkowy jakieś opinie.Jakbyś chciała pieluszki,prześcieradła to jest na wyprawkowym wątku. Kocyki,pościele też mogę podeslac bo kupowalam,zmacalam i juz mniej więcej coś mogę nt powiedziec![]()
Byleby nie microlife - taki do czoła. Mam juz 4 (w awaryjnej sytuacji wysyłam M do apteki i znow przynosi tej samej firmy-,-) i kazdy pokazuje co innego. Najlepszy zwykły, albo taki zwykły tylko elektronicznyJa też mam takiego ojca co nie wiem czy w przyszłości nie przyjdzie mi płacić na niego alimentów :/ Nie raz mi się takim tekścikiem odgrażał...także ktoś go podszkolił.
@Margonelka też byłam dzisiaj w labie innym niż zwykle i więcej tam nie pójdę...niby to nałęczowska filia Luxmedu ale obsługa porażka. Żółwie tempo obsługi mają w sumie sam raz dla kuracjuszy, nie dla zwykłych ludzi.
Co do gr.krwi w Diag.to nie pamiętam bo w pierwszej ciąży u nich robiłam...pewnie standardowo 2-3dni
Byleby nie microlife - taki do czoła. Mam juz 4 (w awaryjnej sytuacji wysyłam M do apteki i znow przynosi tej samej firmy-,-) i kazdy pokazuje co innego. Najlepszy zwykły, albo taki zwykły tylko elektronicznynie zbliżeniowy.
A dla niemowlaków są tez w smoczku chyba, ale nie miałam.
No właśnie też teraz myślę nad twrmometrem i czymś do noska i również chętnie poczytam co mamy polecająTak już czytałam i dziękuję skorzystam. Jeszcze ten termometr i do odciagania kataru wiem że jest takie urządzenie pod odkurzacz ale w nocy nie do końca się sprawdza. Jak macie mamusie to wrzucić na wyprawkowy jakieś opinie.
A taki do ucha? Nie wiem czy się go troszkę wkłada czy tylko przykladaByleby nie microlife - taki do czoła. Mam juz 4 (w awaryjnej sytuacji wysyłam M do apteki i znow przynosi tej samej firmy-,-) i kazdy pokazuje co innego. Najlepszy zwykły, albo taki zwykły tylko elektronicznynie zbliżeniowy.
A dla niemowlaków są tez w smoczku chyba, ale nie miałam.
Ja też mam takiego ojca co nie wiem czy w przyszłości nie przyjdzie mi płacić na niego alimentów :/ Nie raz mi się takim tekścikiem odgrażał...także ktoś go podszkolił.
@Margonelka też byłam dzisiaj w labie innym niż zwykle i więcej tam nie pójdę...niby to nałęczowska filia Luxmedu ale obsługa porażka. Żółwie tempo obsługi mają w sumie sam raz dla kuracjuszy, nie dla zwykłych ludzi.
Co do gr.krwi w Diag.to nie pamiętam bo w pierwszej ciąży u nich robiłam...pewnie standardowo 2-3dni
Swiat dziecka i baby Universe na allegro. A termometr bezdotykowy mam z aliexpress. Działa bez zarzutuWitaj w klubie. Widzę że u Ciebie też przerażenie[emoji33] ja dziś wózek jadę oglądać i może z neta już część zamówię ręczniki kosmetyki pieluszki itp macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę na allegro? Apteka to gemini rzeczywiście jest taniej. Zastanawiam się nad termometrem dla dzidziusia macie jakieś polecane. ?