pysia1986
Fanka BB :)
A jak by pieluszkami wyscielac dno wanienki tak chyba kiedyś mamy robiły jak nie było gabek itd A pieluszki można wyprać wysuszyć i nic się nie powinno dziać. Ja tak wizję miałam.O gabce wiemale szukam alternatywy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak by pieluszkami wyscielac dno wanienki tak chyba kiedyś mamy robiły jak nie było gabek itd A pieluszki można wyprać wysuszyć i nic się nie powinno dziać. Ja tak wizję miałam.O gabce wiemale szukam alternatywy
Czyli Frida i katarek pod odkurzacz ?Termometr mam bezdotykowy Microlife Nc 150 z polecenia..i mi tez on odpowiada
Katarek mam ten pod odkurzacz..ale bede kupowac na baterie... one sa.mniej wydajne... ale jak sie frida psiknie to i gesty katar wyciagnie.... i nie obudze 2 pozostalych dzieci przy tym
Moja siostra ma ten, ktory Sandra wrzucila i jest zadowolonaPróbowałas? Dobrze pokazuje?(jesli pisalas to sorry,przeoczylam)
Łooo mamo,to mnie nie pocieszylasJa mam jakis z lidla, z przed 3 lat. Przyklada sie do glowy i do ucha i kazdy wynik inny [emoji14]
To co taki zamawiamyLink do: Zestaw z gratisem: Elektryczny aspirator do nosa (odciągacz kataru) VITAMMY Colibri + GRATIS! Chicco Sól fizjologiczna dla niemowląt i dzieci PHYSIOCLEAN 2ml 10szt
Tu jest opis mocy ssania. O melodyjkach nie wiedzialam
Pewnie to tylko mój strach,ze malemu krzywdę zrobię. Ale chyba po prostu będzie dodatkowy ręcznik do wanienki na początek.A jak by pieluszkami wyscielac dno wanienki tak chyba kiedyś mamy robiły jak nie było gabek itd A pieluszki można wyprać wysuszyć i nic się nie powinno dziać. Ja tak wizję miałam.
No to ja rzeczywiście w D.... jestem że wszystkim. Zbieram się od poniedziałku dziś będę przelała Internet i zakupy nie czekam do szkoły rodzenia. U mnie jest odwrotnie rano mam chęci góry przenosić ale od 15 szukam miejsca do zdechnięcia ;-) co do tego wyjazdu chciałabym Cię pocieszyć ale też bym nerwy miała... Nie masz na to wpływu więc dzidziusia szkoda. Mąż kocha i z bankiem sobie poradzi ;-)Hej i u mnie cały czas leje , mój młody u moich rodziców bo są na urlopie i wiadomo z dziadkiem to nie nudy bo i na boisko razem pójdzie i na rower i pogra w gry , babcia jedzenie pod nos podsunie..... a z gruba matka która ma problem żeby wstać z kanapy to nuuudy ..... mąż codziennie jak nie dyżur to w pracy od 8 do 21 i ja ciagle sama.... zaczynam łapać jakiegoś dola , niby wszystko ok, wyprawka praktycznie skompletowana , brakuje dosłownie jakiś drobiazgow, ubranka poprane, podrasowane, wózek jest, kołyska czeka na złożenie .... ale jakoś się stresuje , nawet nie wiem czym, w niedziele nawet jedziemy jeszcze na tydzień wakacji ale jakoś nie cieszy mnie to .... jest mi chyba już ciężko po prostu ..... na dodatek na początku sierpnia mąż wyjeżdża na pare dni do Portugalii ... teoretycznie służbowo , ale będzie tam tez szanowna Pani kierownik o której kiedyś pisałam ..... i od razu nerw mnie szarpie jak o tym myśle ...... wogole ranki mam straszne , nie chce mi się nic, zanim się zbiorę do kupy to jest 12...... rozkręcam się na wieczór i tak co dzień .....wogole niby z ciąża i szyjka ok ale mam przeczucie ze nie dotrzymam do połowy września i chyba jak wrócimy z urlopu to się popakuje do szpitala .....
![]()
Ale melodyjki nie musisz wlaczac. Mnie akurat info o melodyjce lata i powiewajeśli opinie sa prawdziwe to mnie zadowala. W razie awarii czy jakiejs poteznej infekcji z ktora nie dalby sobie rady, to bedzie czekal w pogotowiu odkurzacz z dotychczasowym zasysaczem
![]()