Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Oooooo toż to zaszczyt! zatem oficjalnie się witam i uznaję, że na moim teście widać Maksia jak będzie inaczej to też jakoś się ogarnie ale celowałam w owu więc liczę na brata dla mojego Leośka
To trzymam kciuki za siusiaka ! ) Ja akurat celowalam przed owu na dziewczynke. No ale najważniejsze dla mnie żeby się udało ! Ogólnie bardzo boli mnie podbrzusze nie wiem dlaczego. Ale to za szybko żeby mówić że to objaw ciąży. A testować będę dopiero na koniec miesiąca. To czekanie jest okropne !
Oj tak, ja dziś robilam test jak grzałam wode na mleko dla malucha, o 5:00 rano i wyszedl normalnie cień cienia taka bylam podekscytowana, ze zasnac nie moglam i lecialam rano do rossmanna po test z lepsza czułością trzymam kciuki zeby jak najwięcej nas się tu zaraz pojawiło)
Ooo gdyby nie brzuch i kg na wadze to bym nie poznała,że jestem w ciąży nudno i spokojnie
No ewentualnie gazy byly nie do zniesienia)
Poród też mega spoko, szybko łatwo i przyjemnie młody 4400g więc tylko po była lekka dewastacja