Igorowelove
Moderatorka
Czeeeesc, czy mozna dolaczyc? W poniedzialek zobaczylam blada druga kreseczke, dzis beta pokazala, ze to drugi tydzien od zaplodnienia, wiec termin jakos na koniec pazdziernika 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To bedziesz nam szlaki przecieracDobry wieczór Dziewczyny.
U mnie po wizycie też bardzo dobrze [emoji4]. Maleństwo rośnie i to mnie najbardziej zaskoczyło, bo wychodzi na to, że termin mam na 24.09.
Tak czy siak to nie jest istotne dla mnie. 2 tygodnie w jedną czy drugą stronę [emoji6].
Dostałam skierowanie na badania prenatalne i kolejne z krwi. Zrobił cytologię i długo pogadaliśmy. Mam zwolnienie na te 3 dni, bo więcej nie chciałam.
Już mniej mnie boli tak gardło, tylko mi zimno...zaraz do łóżeczka.
Gratuluję pozostałym Mamusiom. Piękne usg [emoji16][emoji16][emoji16]
A to moje Maleństwo 9t.2d.![]()
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
To już nie jest fasolka tylko mały człowieczek<3 woow. teraz jeszcze bardziej nie mogę się doczekac kolejnego usg. Gratulacje <3Dobry wieczór Dziewczyny.
U mnie po wizycie też bardzo dobrze [emoji4]. Maleństwo rośnie i to mnie najbardziej zaskoczyło, bo wychodzi na to, że termin mam na 24.09.
Tak czy siak to nie jest istotne dla mnie. 2 tygodnie w jedną czy drugą stronę [emoji6].
Dostałam skierowanie na badania prenatalne i kolejne z krwi. Zrobił cytologię i długo pogadaliśmy. Mam zwolnienie na te 3 dni, bo więcej nie chciałam.
Już mniej mnie boli tak gardło, tylko mi zimno...zaraz do łóżeczka.
Gratuluję pozostałym Mamusiom. Piękne usg [emoji16][emoji16][emoji16]
A to moje Maleństwo 9t.2d.![]()
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
SiemaCzeeeesc, czy mozna dolaczyc? W poniedzialek zobaczylam blada druga kreseczke, dzis beta pokazala, ze to drugi tydzien od zaplodnienia, wiec termin jakos na koniec pazdziernika![]()
Nie hehe ale inne cuda w skladzie mnie przerazaja. Te wszystkie E...
[emoji6] na to wychodzi...To bedziesz nam szlaki przecierac![]()
Tez jak zobaczylam..to zaczęłam odliczać dni do kilejnej wizyty.. az za 3 tyg ...To już nie jest fasolka tylko mały człowieczek<3 woow. teraz jeszcze bardziej nie mogę się doczekac kolejnego usg. Gratulacje <3
To prawda [emoji16] sama byłam bardzo zaskoczona jak zobaczyłam że już takie duże moje Maleństwo [emoji7]To już nie jest fasolka tylko mały człowieczek<3 woow. teraz jeszcze bardziej nie mogę się doczekac kolejnego usg. Gratulacje <3
Nie wszystko co E jest szkodliwe !Nie hehe ale inne cuda w skladzie mnie przerazaja. Te wszystkie E...
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom