Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Rany 500zl???
Dziewczyny co wy kupujecie?
Ja tylko zestaw.mini kosmetyków od tołpy i. Dwie paczki podkładów...i to chyba wszystko...
Ekonomiczna jestem ;D
U nas dzień trwa już od kilku godzin a ja ledwo zyje...

Właśnie. U nas niby od środy burzowo ale ponad 30 stopni więc to będzie zaduch, chwilowe wyładowanie i tak w kółko :-/
Ja kupilam też rzeczy na później Butelkę., szampon, kremy,mleko, pieluchy, tetry itp. Łącznie 53 produkty. Nie chcę chodzić po sklepach a tak za jednym razem ciach i wszystko jest.
A widzisz,o tym nie pomyslałamMargonelka ja tez bralam czopki glicerynowe, bo swoja dwojeczke po porodzie wspominam traumatycznie [emoji85]
Ja palce też mam długie i chude. I teraz stwierdzam, że to będzie palec wskazujący [emoji1] Chodzi mi o sam ten dzyndzelek [emoji2] widzę że powiększyły mi się i sutki i brodawki. Może rzeczywiście Dzidzi będzie łatwiej złapać i ssać. Rozmawiałam ostatnio ze znajomą i ona mi powiedziała że używała kapturków bo właśnie też miała chowające się brodawki i mały nie miał jak łapać. Może rzeczywiście się wstrzynam, może nie będą mi potrzebne i dam radę bez. Chociaż sobie myślę że z tym mniej boli [emoji3] [emoji3]Ale sutek od podstawy bez otoczki? Jest tak to to może być M lub nawet L. Przed ciąża może ci się zgrubily aby potem bobas nie miał problemów z ciagnieciem pokarmu.
W pierwszej ciąży strzymalam się z kupnem kapturkow. W szpitalu dopiero wyszło ze mam chowajace się brodawki i mi doradca laktqcyjny powiedziała ze kapturki rozmiar s i widziałam ze przymierzyla najmniejszy palec. Tyle że każda z nas ma innej grubości palce. (ja mam bardzo małe, obrączka rozmiar 8)
Może też się wstrzymaj z kupnem i mąż ci kupi i dowiezie do szpitala?
997 [emoji41]W sumie fakt.My nie używamy mm, kremow, nakładek itd.Wiec z automatu połowa koszyka odpada
U nas dusznawo, ale da się żyć (póki co)
Macie jakiś sposób na ciągle zastawiona bramę wjazdowa?
Jak dla mnie wydatek na wyrostJa palce też mam długie i chude. I teraz stwierdzam, że to będzie palec wskazujący [emoji1] Chodzi mi o sam ten dzyndzelek [emoji2] widzę że powiększyły mi się i sutki i brodawki. Może rzeczywiście Dzidzi będzie łatwiej złapać i ssać. Rozmawiałam ostatnio ze znajomą i ona mi powiedziała że używała kapturków bo właśnie też miała chowające się brodawki i mały nie miał jak łapać. Może rzeczywiście się wstrzynam, może nie będą mi potrzebne i dam radę bez. Chociaż sobie myślę że z tym mniej boli [emoji3] [emoji3]