• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
"Język Niemowląt" Tracy Hoog
Ale napiszę odrazu, że pewne rozdziały trzeba sobie wybrać.
Tu na forum dziewczyny mają złe zdanie o tej autorce. Ale osobiście uważam, że to bardzo dobry podręcznik dla "zielonych" rodziców, mi i wielu moim znajomym i przyjaciołkom pomogła... w wielu sytuacjach. [emoji4]
Tracy to ja mam i czytałam :p chodzilo mi o ta o rodzeństwie ;)

Każda wymówka dobra [emoji23] ja w 10 min się pozbierałam bo też nieco zaspałam ale mam wolne w pracy więc w moim przypadku jednak lepiej było to ogarnąć dzisiaj
Ja mam 15km do laba [emoji14] musiałabym zabrać córkę bo mąż w pracy no i w domu byłabym pewnie koło 12, a to czas, kiedy córka je zupę, którą zapomniałam wczoraj zrobić :D ja mam świra na punkcie regularnosci posiłków u dziecka i bardzo tego pilnuję

Mam do Was jeszcze jedno pytanie. Jadę na ten koncert za 3 tygodnie i chcę mieć wszystko pewne w razie wu. Jeśli odpukać, coś by się działo, który szpital w Warszawie najbliżej stadionu? Pytanie czysto teoretyczne, ale jednak wolę takie rzeczy wiedzieć...

Dzień dobry.. Po nocnej pobudzce na zgage obudziłam się ze zdretwialymi dłońmi, 2 dni temu bolała mnie jedna. Przeczytałam że w ciąży uaktywnia się ciesnia nadgarstka która mija po porodzie, wiąże się z zatrzymaniem płynów. Całe rączki mnie bolą :hmm: okropne uczucie.

Ktoś tak też ma?
Ja niestety... szczególnie prawa ręka, ale są dni że obie rano jak kołki

reklama
mnie czasami cierpną ręce i NOGI!
dziewczyny dziś w gemini darmowa dostawa, skusze się chyba na ten aspirator... dobiorę jeszcze może jakieś pierdołki jak cenowo wyjdą ok, przetrzepałąm neta i właśnie w gemini najtaniej wychodzi ten aspirator ;)
może polecicie z tamtąd coś jeszcze?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry