NaturalnaMama
Fanka BB :)
Chłopak, mam już córkęA jak nie bedzie chcial sie ustawic glowkowo to tez bedziesz probowala rodzic w domu? Czy właśnie od tego uzalezniasz?
Edit. Przepraszam u Ciebie chyba jednak dziewczynka, prawda?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chłopak, mam już córkęA jak nie bedzie chcial sie ustawic glowkowo to tez bedziesz probowala rodzic w domu? Czy właśnie od tego uzalezniasz?
Edit. Przepraszam u Ciebie chyba jednak dziewczynka, prawda?
No patrz, ja zawsze mam watpliwosci i trochę mi sie tu mieszaja plcie i imiona. Wydawalo mi ze u Ciebie Kinga ma bycChłopak, mam już córkę![]()
Wow super waga.Hej. Byłam dziś na usg (III prenatalne), u mnie na zwykłym aparacie w ramach abonamentu Medicover, ale lekarz z odpowiednimi certyfikatami.
Dziś 28,1 tc ale synek do przodu z pomiarami o 9 i 10 dni. Waga 1420 g. Wszystko ok, chociaż ułożony poprzecznie twarzą do mojego wnętrza więc bardzo trudno było zmierzyć.
Mówił, że przy takim ułożeniu ruchy mogą być bardzo słabo wyczuwalne i faktycznie nie narzekam na kopniaki.
Także duże ufff
Zobacz załącznik 880906
U Naturalnej Kazik kochanaNo patrz, ja zawsze mam watpliwosci i trochę mi sie tu mieszaja plcie i imiona. Wydawalo mi ze u Ciebie Kinga ma byc![]()
Kinga chyba u @Miao. Ja bym Kinga dziecka nie nazwała tylko z jednego względu. Sama mam tak na imięNo patrz, ja zawsze mam watpliwosci i trochę mi sie tu mieszaja plcie i imiona. Wydawalo mi ze u Ciebie Kinga ma byc![]()
Ja tą witaminę D biorę [emoji16]Ja w gemini się wstrzymuję bo mam w koszyku ponad 300,- więc I tak przesyłka za free.
A tak dużo bo termometr zamawiam, kilka pierdół porodowych, zapas leków dla Michaśka które nawet o 10zł droższe na miejscu kupuję.
Mi te wit D twist off zawsze do buziaka wpadały. Kupuję Vigantol w kroplach bo to lek a nie suplement. Kosztuje ok 10zeta.
A starszemu czasem DVitum kupuję bo już ogarnia twist offy i ma frajdę z obgryzania rybce głowyZobacz załącznik 880934
Mojej znajomej w tym tyg w 36tc z miednicowego na główkowe się przekręcił dzieć![]()
O, to miłe [emoji173]️ może temu, że rodzynek i póki co inny Kazik się tu nie zapowiadaU Naturalnej Kazik kochana
Większość mi się myli ale Kazika pamiętam.
Haha, to moze stad polaczylamKinga chyba u @Miao. Ja bym Kinga dziecka nie nazwała tylko z jednego względu. Sama mam tak na imię![]()