Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, z ciekawości - jakie suplementy zalacają wasi lekarze? W pierwszej ciąży brałam femibion, teraz niestety musiałam zmienić lekarkę i ona poleca mi pregna plus - że lepszy skład. Nie wiem w sumie co kupić.
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny, z ciekawości - jakie suplementy zalacają wasi lekarze? W pierwszej ciąży brałam femibion, teraz niestety musiałam zmienić lekarkę i ona poleca mi pregna plus - że lepszy skład. Nie wiem w sumie co kupić.

A pytanie do doświadczonych mam [emoji5]️ smarowalyście czymś brzuszki w poprzednich ciążach? Mam skórę ze skłonnościami do rozstępów i chcialabym cos skutecznego juz zacząć stosować. Któraś poleca coś sprawdzonego?
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie endo i gin polecaja kupowac osobno witaminy i te najbardziej potrzebne. Suplementy nie sa przez nikogo badane i tak naprawde nie wiadomo co w nich jest. Nawet gdzies artykul o tym czytalamDziewczyny, z ciekawości - jakie suplementy zalacają wasi lekarze? W pierwszej ciąży brałam femibion, teraz niestety musiałam zmienić lekarkę i ona poleca mi pregna plus - że lepszy skład. Nie wiem w sumie co kupić.
A od roku ogląda cię tylko ortodonta czy też lekarz zachowawczy? Często orto.nie widzi próchnicy bo onnie jest od tego.Dziewczyny macie problemy z zębami? Ogólnie jestem pod stałą kontrola od ponad roku, bo noszę aparat. Ale od jakiegoś czasu bolą mnie zęby, mam odczucie jakby mi się ruszały, jak coś jem to bolą. 6tc

Mi w pierwszej Palmersa oliwka uratowała brzuch od rozstępów.Ja polecam Palmer's. Po pierwszej ciąży nie mam ani jednego rozstępu. Przytyłam wtedy ok 15 kg. Po porodzie tez czymś tej firmy smarowałam aby brzuch znikłAle uwaga ma dość mocny specyficzny zapach, niby kakao ale jednak. A na piersi Oillan.

BiooilA pytanie do doświadczonych mam [emoji5]️ smarowalyście czymś brzuszki w poprzednich ciążach? Mam skórę ze skłonnościami do rozstępów i chcialabym cos skutecznego juz zacząć stosować. Któraś poleca coś sprawdzonego?
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom