reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ale na białym wystarczy mieć nawet niezbyt czyste ręce podczas ściągania gondoli i będzie w tym miejscu szare. Jesienią nie trudno o takie sytuacje.
Z czarnego łatwiej wyczyścić, na białym przez błoto, odciski będą widoczne przebarwienia.

Ogólnie wg dziewczyn co kiedyś pisały to
1) gondola z ciemnym dołem. Ciemny stelaż najlepszy bo brudu od ziemi, piachu. Błota, śniegu tak nie widać a na białym / jasnym mogą powstać szare przebarwienia
2) góra materiałowa najlepiej jasna aby słońce które grzeje nie nagrzewalo budy.

Z czarnego łatwiej wyczyścić, na białym przez błoto, odciski będą widoczne przebarwienia.

1) gondola z ciemnym dołem. Ciemny stelaż najlepszy bo brudu od ziemi, piachu. Błota, śniegu tak nie widać a na białym / jasnym mogą powstać szare przebarwienia
2) góra materiałowa najlepiej jasna aby słońce które grzeje nie nagrzewalo budy.
No dokładnie tak wygląda ten, który kupiłam. Gondola dół ma czarny, a budka i "przykrywka" jest dość jasno szara, spacerowka cała w kolorze szarym, a stelaż czarny. [emoji4]

O taki. Dokładnie jak na zdjęciu z winterpack'iem
2018-07-24%2023.33.52.jpg

Załączniki

• 2018-07-24%2023.33.52.jpg
    2018-07-24%2023.33.52.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 461
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry