Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehe.... mój mąż by nie ogarnął takiego zadania. Zakup, upierz, uprasuj -no way!
Na szczęście mam dwie siostry rozgarnięte. Jedna pracuje w szpitalu w którym planuję CC. W razie gdyby coś mi brakowało to wiem, że w moment mi podrzuci.Dla mnie ich zachowanie nie na miejscu ale skoro młodzi i bezdzietni jeszcze to nie wiedzą, że takich odwiedzin się komuś nie funduje.
Ja się zawsze staram i dużo przygotowuję jak ma ktoś przyjechać ale szczerze to tego nie lubię...i nie przepadam szczególnie jeżeli są to znajomi K. którzy nigdy nawet na herbatę nie zaproszą a jak do nas wpadają to wymyślają a wody, soku innego nie macie? A chleb bezglutenowy może. A mleko bez laktozy. A skarpetki dla Ani bo nóżki zmarzły (Ania-lat 35!)
Link do: Waga dziecka w kolejnych tygodniach ciąży - TABELA - Kalendarz Ciąży
Według tego kalendarza to może być poniżej 50 centyla, więc nie szykuj się na wielkiego bobaska![]()
Mamy przedszkolaków albo dziewczyny pracujące z dzieciakami czy polecacie może jakieś kapcie do przedszkola?
Wygodne, przewiewne, zdrowe dla stopy?
I czy na zajęcia sportowe dziecko ma miec jakieś inne buty?
Ps. Nie cierpimy sandałków typu aurelka itp.![]()
Teraz właśnie tez patrze i moj bobas tez ponizej 50centylaLink do: Waga dziecka w kolejnych tygodniach ciąży - TABELA - Kalendarz Ciąży
Według tego kalendarza to może być poniżej 50 centyla, więc nie szykuj się na wielkiego bobaska![]()
Mamy przedszkolaków albo dziewczyny pracujące z dzieciakami czy polecacie może jakieś kapcie do przedszkola?

Moj z 68 na 80 przeskoczyl [emoji85]Tak tez słyszałam ze na 74 dziecko dluzej sie zatrzymuje [emoji3] takze super ze mnie jeszcze w tym utwierdzasz [emoji3][emoji173]