Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tyle godzin !! Matko tosz to medal powinni dawać !
Chyba i Szalona miała też tak pod górkę przy pierwszym z tego co pamiętam.
Nie no kobieta to jednak potrafi.
Oj wydaje się, że na pewno ruch ma wpływ.
A jesteś teraz o wiele aktywniejsza.
Ja też np wydlużam sobie spacery. 3 długie spacery w ciągu dnia obowiązkowe.
Dwa w dzień po cieniu chodzę. Mam lasek blisko.
A po zachodzie słońca też wyruszam na dłuższy. Suma sumarum 2, 3 godzinki około. Zależy od samopoczucia. Dziennie. Na spokojnie. Bez szaleństw. Bo wiadomo w te pogodę to nie poszalejesz . Trzeba uważać.
Z pieskiem to fajnie. Miszka zadowolona.
W domu to tyle o ile co zrobię. Tak żeby był porządek w miarę i co zjeść.
A tak to leżę.
Dzien dobry. Wczoraj było opóźnienie i zamiast o 18.45 weszliśmy 20.15. Jak wróciłam to szybka kąpiel i do łóżka.@pysia1986
Jak tam po usg w 3 trymestrze ??? Nic nie piszesz , alboooooo ja coś przeoczyłam w postach![]()
Szalona nie szalej . Wszystkie trzy ładne i pasują.Hmmm.... zaraz bede miala mętlik w głowie
Tomasz. I Wojciech jest 2 sylabowe
A Bartlomiej 3 sylabowe.... Bartosz mialby 2 sylabowe imie
Hehehe u mnie podobnie mama mówi że jak głowa wyszła to tylko chlupło i już byłam;-)Nie martw sie, ja tez mialam duzy obwód głowy i jaka mądra jestem, hehe duza glowa więcej zmieści [emoji3][emoji3]
Po wczorajszym iść Pani dr mówi z że normy książkowe i na 3500 idzie na poród jak będzie przybierać tak jak do tej pory. Wiadomo to się może zmienić .U mnie podobnie ja 175 mąż 188nasze dziecko wzrost powyżej 90 centyla
![]()
Kupiłam majtki z akuku rozmiar m na Gemini, no i za małe zdecydowanie. Muszę kupić inne. Rozmiarówka mocno zanizona.
Witam sie tak późno. Niestety mój syn stwierdI ze telefon mamie nie potrzebny i sie centralnie na niego zsiusial. Telefon umarł przez utonięcie. Mam kartę nanosim wiec zanim pozyczylam telefon... Zanim znalazlam adapter do zwyklej sim... I zanim dziecko położyłam spać dopiero mogłam sie za to zabrać. A taka maruda dzisiaj. Nie wiem czy zęby czy cos ale cierpliwosci nie mam w ciąży i jestem mega nerwowa.. Tak mi dzisiaj dawal popalić. Jestem wykończona aż płakać mi się chciało większość dnia z bezsilności. Jutro musi być lepiej bo inaczej w psychiatryku wyladuje