pysia1986
Fanka BB :)
Też nie lubię dzieci. Dobrze że tak piszecie bo się już martwiła że że mną coś nie tak.4 dni ale na pewno nie w to samo miasto, nas dzieli dokładnie 8km i 15 metrów....
ja też nie lubię dzieci![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też nie lubię dzieci. Dobrze że tak piszecie bo się już martwiła że że mną coś nie tak.4 dni ale na pewno nie w to samo miasto, nas dzieli dokładnie 8km i 15 metrów....
ja też nie lubię dzieci![]()
Z Cocodrillo są super.Ale one nie wychodzą już tak tanio [emoji5] Najlepszej jakości rzeczy miałam zawsze z lumpeksu... W naszych sklepach nic tak dobrze mi nie wygląda (chyba, że już takie koszmarnie drogie).
Hehe to samo pomyslalam [emoji23][emoji23]Też nie lubię dzieci. Dobrze że tak piszecie bo się już martwiła że że mną coś nie tak.
Ja tez [emoji14] a kiedys jak pracowalam jako kelnerka i przyszla rodzina z takimi ujadaczami, ze szok,to te dzieci zabawialam, zeby dorosli w spokoju zjedli, a na koniec gosciu stwierdzil, ze chyba kocham dzieci, bo mam swietne podejscie [emoji23][emoji23][emoji85]Hehe tez nie lubie dzieci [emoji33][emoji87][emoji87][emoji87]
Hehe czyli moze jednak lubisz dzieci [emoji3] Ja chyba nie mam takiego podejsciaJa tez [emoji14] a kiedys jak pracowalam jako kelnerka i przyszla rodzina z takimi ujadaczami, ze szok,to te dzieci zabawialam, zeby dorosli w spokoju zjedli, a na koniec gosciu stwierdzil, ze chyba kocham dzieci, bo mam swietne podejscie [emoji23][emoji23][emoji85]
Ja mam podejście że umiem je terroryzowac moja chrzesnica tylko mnie szanuje i się mnie słucha A jest trudnym dzieckiem tylko nie dla mnie.Hehe czyli moze jednak lubisz dzieci [emoji3] Ja chyba nie mam takiego podejscia
Ja znam wiele osob ktore otwarcie mowia ze nie lubia dzieci. Niektorzy przez to nie maja swoich i nie planuja miec. A inni sie zdecydowali i swoje maluchy kochaja nad zycie.Hehe to samo pomyslalam [emoji23][emoji23]
No ja nie lubie dzieci a z drugiej strony nie wyobrazam sobie ich nie miec. W glowie mam wizje naszej rodziny [emoji4][emoji173]Ja znam wiele osob ktore otwarcie mowia ze nie lubia dzieci. Niektorzy przez to nie maja swoich i nie planuja miec. A inni sie zdecydowali i swoje maluchy kochaja nad zycie.