pysia1986
Fanka BB :)
Też nie lubię dzieci. Dobrze że tak piszecie bo się już martwiła że że mną coś nie tak.4 dni ale na pewno nie w to samo miasto, nas dzieli dokładnie 8km i 15 metrów....
ja też nie lubię dzieci![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też nie lubię dzieci. Dobrze że tak piszecie bo się już martwiła że że mną coś nie tak.4 dni ale na pewno nie w to samo miasto, nas dzieli dokładnie 8km i 15 metrów....
ja też nie lubię dzieci![]()
Z Cocodrillo są super.Ale one nie wychodzą już tak tanio [emoji5] Najlepszej jakości rzeczy miałam zawsze z lumpeksu... W naszych sklepach nic tak dobrze mi nie wygląda (chyba, że już takie koszmarnie drogie).
Hehe to samo pomyslalam [emoji23][emoji23]Też nie lubię dzieci. Dobrze że tak piszecie bo się już martwiła że że mną coś nie tak.
Ja tez [emoji14] a kiedys jak pracowalam jako kelnerka i przyszla rodzina z takimi ujadaczami, ze szok,to te dzieci zabawialam, zeby dorosli w spokoju zjedli, a na koniec gosciu stwierdzil, ze chyba kocham dzieci, bo mam swietne podejscie [emoji23][emoji23][emoji85]Hehe tez nie lubie dzieci [emoji33][emoji87][emoji87][emoji87]
Hehe czyli moze jednak lubisz dzieci [emoji3] Ja chyba nie mam takiego podejsciaJa tez [emoji14] a kiedys jak pracowalam jako kelnerka i przyszla rodzina z takimi ujadaczami, ze szok,to te dzieci zabawialam, zeby dorosli w spokoju zjedli, a na koniec gosciu stwierdzil, ze chyba kocham dzieci, bo mam swietne podejscie [emoji23][emoji23][emoji85]
Ja mam podejście że umiem je terroryzowac moja chrzesnica tylko mnie szanuje i się mnie słucha A jest trudnym dzieckiem tylko nie dla mnie.Hehe czyli moze jednak lubisz dzieci [emoji3] Ja chyba nie mam takiego podejscia
Ja znam wiele osob ktore otwarcie mowia ze nie lubia dzieci. Niektorzy przez to nie maja swoich i nie planuja miec. A inni sie zdecydowali i swoje maluchy kochaja nad zycie.Hehe to samo pomyslalam [emoji23][emoji23]
No ja nie lubie dzieci a z drugiej strony nie wyobrazam sobie ich nie miec. W glowie mam wizje naszej rodziny [emoji4][emoji173]Ja znam wiele osob ktore otwarcie mowia ze nie lubia dzieci. Niektorzy przez to nie maja swoich i nie planuja miec. A inni sie zdecydowali i swoje maluchy kochaja nad zycie.