NaturalnaMama
Fanka BB :)
Ja lubiłam dzieci, ale te od sąsiadki skutecznie mi zmieniły podejście... [emoji23] A tak serio to najbardziej mi działają na nerwy chłopcy w wieku przedszkolnym. Reszta spoko [emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ten aspirator elektryczny jedynie lepszy w tym, że działa bez odkurzacza...więc ciut dyskretniejszy w nocy, można też zabrać ze sobą zawsze i wszędzie.Co do jakosci to niektore z zAry sa gorsze niz z supermarketu. Dzis jade zareklamować sukienke bo po wypraniu wyglada jakby ja słonie podeptały i dopracowac sie nie daa Sluchajcie ja mam katarek i jest extra, w czym ten jest lepszy? Zamowilam tez dzis monitor oddechu przenośny bo ja panikara jestem. Mamy angelcare i dwa razy przy corce mi alarm sie wlaczyl. Wiec wole miec jesCze jeden.
A no widzicie, a ja mam znowu tak że lubię się ze szkrabami pobawić, ale tak max 3h i do domu [emoji4]Ja znam wiele osob ktore otwarcie mowia ze nie lubia dzieci. Niektorzy przez to nie maja swoich i nie planuja miec. A inni sie zdecydowali i swoje maluchy kochaja nad zycie.
. A najbardziej na świecie drażnią mnie śpiewające dzieci, dostaje wtedy białej gorączki 
Też nie lubię dzieci. Dobrze że tak piszecie bo się już martwiła że że mną coś nie tak.
Szczerze to chcialam umrzeć....pogodzona bylam z tym..
Ja nie chcialam miec dzieci po tym... traume mam do teraz..dlatego ciesze sie ze cc mnie czeka..i jest taka opcja
Wrocilam z przedszkola... w krzyzu mnie boli...i padam... jestem wycienczona
Bodziaki ze smyka też nie były moimi ulubionymi. Wyciągały się właśnie przy szyi i całe ramiona na wierzchu... Zawsze wolałam bodziaki, które miały górę na zatrzaski. Ale mimo to kupiłam i tak teraz znowu 5-pak bodziaków w Smyku, bo jak są przecenione mocno, to się opłaca.