Szalona 29
Moderatorka
Ttsssssiiiiiii6 parówek?! Rany boskie to z 1200 kalorii [emoji33][emoji23] Ja jutro wybieram się do Lidla obczaić co jest
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
![]()
Dopiero teraz dotarlo do mnie co zrobiłam...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ttsssssiiiiiii6 parówek?! Rany boskie to z 1200 kalorii [emoji33][emoji23] Ja jutro wybieram się do Lidla obczaić co jest
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
![]()
Roczny synek bawi sie obok..spanie odpada...a za 30 min ide do przedszkila po starszego... moge tylko pomarzyc o spaniu czy lezeniu.. wlasnie bede musiala wejsc na wieksze obrotyNo chyba za dużo zjadłaś. Spróbuj zasnąć albo napić się wody gazowanej z cytryną.
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie myslalam ze sie wymigam od mdlosci, ale sa coraz większe....Dobrze ze jesteś w domu bo to zawsze inaczej się znosi. Ja niestety od tygodnia jestem śpiąca i przemeczona A do pracy chodzić trzebawięc podsypiam na krześle jak nikt nie widzi. Od dzisiaj coś mnie zaczęło mdlic i modlę się tylko żeby to było jednorazowe bo juz teraz mi ciężko ukrywać te "ciążowe objawy"( bóle brzucha zmęczenie itd) A co jak przyjdą większe mdłości...
Niestety tak..... u mnie ciaza = mdlosci...Szalona, czyli jednak w tej ciąży też zaczynają się mdłości u Ciebie? U mnie tym razem 2 tygodnie wcześniej przyszły niż ostatnio :/ na razie jestem u rodziców to ma się kto dzieckiem pomoc zająć, boję się co będzie po niedzieli nam wrócimy do domu :/
Ja muszę jeść dosłownie co 2-3 godziny, non stop burczy mi w brzuchu. Eh nie chce za dużo przytyć, a po nogach już widzę, ze przybrałam troche przez to jedzenie [emoji53] Mdli mnie tylko z rana lub w nocy jak się obudzę, do wytrzymania jak na razie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja póki co jedyne na co mam ochotę to kawaodrzuca mnie od każdego jedzenia i wmuszam w siebie jakieś mikro porcje, żeby tylko coś w tym żołądku było...
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka