KroliczakP
Fanka BB :)
Polecam. Pierwszego syna tam rodziłam i drugiego też chce tamWłaśnie Raszei miałam na myśli [emoji4] A w ogóle polecasz ten szpital? Słyszałam dużo dobrego i się zastanawiam czy właśnie tego nie wybrać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Polecam. Pierwszego syna tam rodziłam i drugiego też chce tamWłaśnie Raszei miałam na myśli [emoji4] A w ogóle polecasz ten szpital? Słyszałam dużo dobrego i się zastanawiam czy właśnie tego nie wybrać.
DokładnieTeż ja lubie. Ale liczy mi jeden dzień do przodu. Wam też?
Po niedzieli wrzucę jakas fote, bo ja nie mam poki co duzego lustra zeby sie w nim zmiescicAnia na szkole rodzenia też jest para z bliznikami A ostatnio 3jaczki się urodziły nie wiem jak Ty wyglądasz i nie wiem w którym Tamara mama jest tygodniu ale wygląda jak by miała jedno i to tak z 25 t. Ale są przerażeni bo ich pierwsze.
Wolisz przewijak na łóżeczku czy na komodzie? Bo się właśnie zastanawiam jak będzie lepiej.
Wolisz przewijak na łóżeczku czy na komodzie? Bo się właśnie zastanawiam jak będzie lepiej.
Ja wlasnie szukam komody dla malucha na ktorej poloze przewijak a obok wszystkie gadzety do przewijania. Wydaje mi sie to praktyczne,wszystko w 1mc bedzie. Mam lozeczko dostawke poki co, wiec wyboru nie mam (na szczescieWolisz przewijak na łóżeczku czy na komodzie? Bo się właśnie zastanawiam jak będzie lepiej.
Ponoć wszystkie przewijaki da się dopasować do komody, więc nie trzeba jakiejś specjalnej kupować.Ja wlasnie szukam komody dla malucha na ktorej poloze przewijak a obok wszystkie gadzety do przewijania. Wydaje mi sie to praktyczne,wszystko w 1mc bedzie. Mam lozeczko dostawke poki co, wiec wyboru nie mam (na szczescie)
Co to za rurki na 1 planie po lewej z akuku ?
Tak, nie szukam specjalnej, tylko odpowiednio wysokiej, zeby bylo wygodnie i szerokiej, zeby sie wszystko zmiescilo [emoji5] nie mam poki co zadnej.Ponoć wszystkie przewijaki da się dopasować do komody, więc nie trzeba jakiejś specjalnej kupować.