reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Kurde Kobieto ! Ale się namęczyłaś. Po dwóch dniach ! To już by się zlitowali.
Myślałam, że jest jakaś procedura na to aby odpowiednie etapy porodu trwały określony czas.
To nieludzkie. No kurde. Pecha miałaś do ludzi . Faktycznie !
Całe szczęście, że wszystko w porządku I, że już trzeci Synek zaraz na pokładzie będzie ❤❤❤❤
Jestem po operacji 2 krotnej na.miesniach oczu...i mialam zaswiadczenie zeby byla skrocona 2 faza porodu sn.... zeby jej nie przedłużać.... no ale zycie okazalo się zyciem...

Dokładnie ;) Mi też ta aplikacji liczy o jeden dzień do przodu.
No i w końcu dziś przyszły do mnie też koszule do karmienia i szlafrok , jestem trochę spokojniejsza .Jeszcze tylko dokompletować wyprawkę do dzidzi i ten nieszczęsny wózek :D:p

A ja zyje w blogiej nieswiadomosci ze wszystko mam..... ale przy okazji w biedronce dzis kupilam jeszcze do szpitala malutka wyprawke dla siebie :)
P_20180727_085940.jpg

Załączniki

• P_20180727_085940.jpg
    P_20180727_085940.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 332
Fajnie ze niektore macie juz utalane terminy cc... bo tak odliczacie juz do konkretnego dnia... moj mi mowi ze w 38tc umowimy sie na cc po skonczonym 39 tc... no wiadomo ze chyba ze sie wczesniej cos zacznie dziac.... wiec terminu dluuugo jeszcze nie poznam

reklama
Hej dziewczyny, u mnie dzis juz 28+0 :) czuje ogromna ulge ze maluchy dotrwaly w brzuchu do tego momentu.

Jak rozmawiałam z ginem po usg gdzie sie okazalo ze bedzie dwojka, to caly czas mialam w glowie "byle wytrzymali do 26tc". Jakos nikt z rodziny nie rozumial o co mi chodzi i dlaczego takie scenariusze zakladam. Kazdy kolejny tydzien jak mija to mi lzej na sercu :)
To ja przy jednym dzidziusiu w brzuchu a tez mam takie odliczania. To zrozumie chyba tylko druga kobieta w ciąży, za duzo sie teraz slyszy o tych przedwczesnych porodach a kazda z nas chce ciążę donosic.. ja to chyba dopiero odetchne przy skonczonym 37 tc.. chociaz i tak znając siebie to pewnie wtedy zacznę sie zamartwiac zblizajacym sie terminem [emoji85][emoji3]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry