Szalona 29
Moderatorka
Wrocilam, żyje... sasiadka ze mna była... chlodze sie.juz w mieszkaniu
Goracych kąpieli nie mozna brac w ciąży..ale spacerow chyba tez nie....
Goracych kąpieli nie mozna brac w ciąży..ale spacerow chyba tez nie....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szalona żeby to nie były żylaki moja koleżanka miała bule i okazało się że zator w żyle. Obserwuj i jak coś to idz na usg. Mojej na bóle specjalne rajstopy pomagały ale.ona też miała ta mogę opuchniętą mocno.Ale w jednej nodze mnie cala lydka w skurczu trzyma, a w drugiej nodze biodro cale....jak tak dlugo trzyma to boli po prostu... ..ta miska ponad metr wysokosci by musiała miec...
Dzisiaj kolejne 2 tabletki wzielam i zaczelo pomagać....
Za to tak duszno i gorąco u nas..siedze pod wiatrakiem.... dziecko śpi... ostatni kurs do przedszkola mnie dzis czeka...ja tam nie dojde masakra jakas... slabo mi... i co chwila do lazienki latam.... zaraz Was nadrobie
Moja 3,5 latka ubiera sobie buty odkąd skończyła chyba 1,5 roku, ale buty to jej wielka pasja [emoji1] Pamiętam jej zachwyconą minę jak pierwszy raz zobaczyła obuwniczy. Teraz ciągle chce mi buty zakładać, a ja nie mam nic przeciwko [emoji6] Do toalety na siusiu normalnie chodzi sama, ale u rodziców włącznik światła jest za wysoko i trzeba jej zapalać... Chodzi sobie sama do lodówki po rzeczy typu jogurt, sama otwiera, zjada i wyrzuca opakowanie. Zawsze coś. Ale kupki jakoś nie chcę dać jej samej wycierać...
Szalona żeby to nie były żylaki moja koleżanka miała bule i okazało się że zator w żyle. Obserwuj i jak coś to idz na usg. Mojej na bóle specjalne rajstopy pomagały ale.ona też miała ta mogę opuchniętą mocno.
Jasne, ja rozumiem, że nie upilnujesz, przecież to dorosły człowiek. No ale wyjazd integracyjny z baba, z którą Cię zdradzał? Jeszcze, żeby to jakaś konieczna podróż służbowa była... A tu Twój termin porodu, a on na integracje... Przepraszam, nie odbieraj tego źle. Po prostu wydaje mi się, że on sam powinien teraz widzieć co jest ważniejsze, a nie 'relaksować się' przed porodem...
Podwujbe dawki asparginu biore od wczoraj i jest lepiej...i leze do oporu
Ja właśnie się zastanawiam czasami co w jej wieku powinna już sama robić. Zupełnie nie znam dzieci [emoji6] Ale przedszkole mnie trochę w tym wyręcza, tylko się pytam dziecka co może robić w przedszkolu, a co nie [emoji1] Wydawało mi się np. że jest za mała na zabawy nożyczkami, a okazało się, że w przedszkolu już od dawna się nimi bawi.No dokladnie 3.5 latki potrafia normalnie te rzeczy robić..bynajmniej te co znam
Ja mam philipsa.A i kupiłam nawilżacz powietrza nie wiem czy się sprawdzi bo to taki najprostszy raczej... może ktoś ma?