Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzięki dziewczyny, od 11 cały czas leżę, obiad robiłam "a raty" w stylu "co mam to dam" bo do sklepu nie poszłam bo bolało, teraz jest juz lepiejbrzuch nadal twardnieje a boli już "tylko" jak wstane albo sie przekręcam, narazie obserwuję, ni chce żeby mnie znów na IP wzięli za idiotkę.... choć z drugiej strony ważniejsze dla mnie by donosić ciążę... (dziś czytałam na fb mamy październik że dziewczyna książkowa ciąża urodziła w 28tc córeczkę 1200g, mała walczy, ale sam fakt...)
No to ceny identyczne jak u producenta.2399zl to jest opcja 2w1, jest dostępny z normalnym stelarzem (nie złotym) i w różnych wersjach kolorystycznych za 1999zl
Haha żeś zdarzyła odpowiedzieć a ja już to skasowałam.
To trzeba samemu chcieć. Tu gadanie nic nie zmieni .
Ja miałam taka koleżankę. Za każdym razem ja wspieralysmy . Do następnego razu. I następnego. My się przejmowałysmy A Ona non stop tłumaczyła męża.
To długa droga jest do zmiany.
Dlatego ja naciskałam na psychologa.
Ale ...
Każdy ma prawo żyć po swojemu .
A Miao ma prawo podejmować swoje decyzje i nic nam do tego. Trzeba wysłuchać i być. Tyle.
Nie mam zamiaru go kontrolować na każdym kroku. I tak go przecież bym nie upilnowała gdyby chciał coś zrobić... Wolę pracować nad naszą relacją, tak żeby nie miał potrzeby szukania niczego poza małżeństwem i wolę się zdecydować na zaufanie mu. Choć wiadomo, że nie ufam, bo się nie da tak od razu zaufać...
A może bobas się przekręca i naciska. Mnie lekarka uprzedzala że to może boleć i brzuch może być bardzo twardy.
Moj mały leży niestety dalej bokiem i kopie mi pęcherz cały.
On tez powinien isc...Wiecie, ja liczę na to, że mój mąż to jednak nie taki typ, który będzie to robił ciągle... A do psychologa idę jak najszybciej się da. Bo wiem, że muszę się sama wzmocnić i wiem, że pozwalam na zbyt wiele.
Powiem Ci tak jeśli chodzi o jakość to Tako ma bardzo dobrą. Babka mi robila prezentacje kazdej skladowej i mnie mega przekonała albo jest tak dobrym handlowcem na Polskę mało sprzedają ale bardzo dużo zagranicę. Ten ostatni też fajny ale np kosz na dole do bani. Dzisiaj rozmawiałam z przypadkowa mama sspotkana pod marketem z czarnym wózkiem. Mega zadowolona to nie pierwsze dziecko jej i nie pierwszy wózek. Też jej się czarny podobał i mega zadowolona jest.Jeszcze jest czarny ze złotym stelarzem z firmy invictus i ma być nowy z bexy ale to chyba dopiero we wrześniu będzie dostępny.
U nas też w sklepie facet zachwalał wózek, podobamy się ten spód gondoli bo jest łatwy w utrzymaniu czystości i tak samo w spacerówce, tam gdzie dziecko ma nóżki to jest ekoskórą wiec wystarczy przetrzeć wilgotną ściereczką.Powiem Ci tak jeśli chodzi o jakość to Tako ma bardzo dobrą. Babka mi robila prezentacje kazdej skladowej i mnie mega przekonała albo jest tak dobrym handlowcem na Polskę mało sprzedają ale bardzo dużo zagranicę. Ten ostatni też fajny ale np kosz na dole do bani. Dzisiaj rozmawiałam z przypadkowa mama sspotkana pod marketem z czarnym wózkiem. Mega zadowolona to nie pierwsze dziecko jej i nie pierwszy wózek. Też jej się czarny podobał i mega zadowolona jest.
Jestem w szoku ...... nie da się uratować związku hak tylko jedna osoba ma zamiar pracować nad relacja ..... a na to wyglada .....