Szalona 29
Moderatorka
Szalona - jesli material jest SPF50+ to odbija plomienie i sie nie nagrzewa. Ja mialam ABC DESIGN i to potwierdzam![]()
Ekstra.
wiec takie wozki beda pewnie lepsze niz niejeden o jasnej barwie bez SPF50+
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szalona - jesli material jest SPF50+ to odbija plomienie i sie nie nagrzewa. Ja mialam ABC DESIGN i to potwierdzam![]()
Z dobre 3 h mnie męczyło to stawianie. Pare razy miałam przy tym bóle jak na okres, ale nienarastające. I trzymały na pewno ponizej 15 sekund. Teraz mam spokój, wiec jest okej!
Jej... to brzmi nieprawdopodobnie. Tzn wiem,ze niektóre szpitale (lekarze/polozne) praktykują wyciskanie z brzucha, wiem tez, ze przez pochwe można zbadać jak ułożone jest dziecko (jeżeli główkowo to jakim szwem i ciemiaczkiem) ale obrócić się go tamtedy nie da i juz.
Nie [emoji17][emoji17][emoji17]A Kegla dzisiaj ćwiczyły? [emoji48][emoji41][emoji16]
O to u nas na czarną godzine bigos, leczo, zupa gulaszowa, flaki...
Mąż kucharzNa bogato![]()
Jak źle się czujesz to nie wstawaj. Jeden dzień bez obiadu nikomu krzywdy nie zrobi. Ja np. dzis na obiad zaserwowalam puerogi. Z paczki
Jej... to brzmi nieprawdopodobnie. Tzn wiem,ze niektóre szpitale (lekarze/polozne) praktykują wyciskanie z brzucha, wiem tez, ze przez pochwe można zbadać jak ułożone jest dziecko (jeżeli główkowo to jakim szwem i ciemiaczkiem) ale obrócić się go tamtedy nie da i juz.