Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie w rodzinie z kolei odwrotnieMoja mam mi to samo powiedziała że chłopaki wolą wcześniej niż dziewczyny. Ja razem z siostra przenoszone.
A ile się na takie łóżko czeka?U mnie w rodzinie z kolei odwrotniedziewczyny praktycznie zawsze wcześniej (ja moja urodziłam w 38tc) a chłopaki w terminie lub najczęściej po.
Córka dała pospać do 8ej[emoji50] mąż nawet nie chrapal, materac na ziemi chyba przestał mi przeszkadzać, a dzisiaj W KOŃCU składamy łóżko i znowu się będę do nowego przyzwyczajać [emoji23] miłego dnia!
Mi się wydaje że im się opłaca dojeżdżać. U nas jest walka o pacjentke [emoji1] moja 20 km dojeżdża A wiem że nie ma do mnie najdalej.No u Ciebie ta położna wcześniej to taka spokojniejsza ciąża myślę...zależy jeszcze pewnie od położnej co z niej za człowiek.
W mojej przychodni dziwna ta babka. Przynajmniej jak do Michaśka przyjeżdżała to ja z nią kontaktu nie złapałam.
A jak zapiszę do Lublina to nie wiem czy ona te 25km dojedzie...a nie wiem ile ja w stanie będę do niej jeździć.
Chyba,sobie daruję.
Łóżko mamy już tydzień, ale trzeba było dokończyć 'brudna' robotę, żeby go poskładaćA ile się na takie łóżko czeka?
Czy wy składanie dopiero teraz bo wcześniej nie chcieliście w trakcie remontu?
Ja mam dopiero na 18.15O ktorej macie wizyty w środę..bo troche nas wtedy jest...?
Ja 12.20 mam widzenie :'
Tak ja usiadłam sobie na dworze i patrzyłam na ten piękny księżycOglądacie zaćmienie księżyca? U nas super widać. Księżyc jest ciemny, prawie bordowy.
i nagle patrzę coś się do mnie skrada, pomyślałam że to kot
ale patrze a tu taki długi ogon
cholera lis do mnie przyszedł to ja w nogi do domu
wyszłam na taras z drugiej strony a on znowu do mnie i tak przez godzine ganialam się z lisem zamiast księżyc oglądać
wlazł na podwórko i nie umiał wyjść
ale się strachu najadlam
O masz, jeszcze lisa brakowało. Na nie trzeba uważać bonto często ma wscieklizne.Tak ja usiadłam sobie na dworze i patrzyłam na ten piękny księżyci nagle patrzę coś się do mnie skrada, pomyślałam że to kot
ale patrze a tu taki długi ogon
cholera lis do mnie przyszedł to ja w nogi do domu
wyszłam na taras z drugiej strony a on znowu do mnie i tak przez godzine ganialam się z lisem zamiast księżyc oglądać
wlazł na podwórko i nie umiał wyjść
ale się strachu najadlam
![]()
Wiem dlatego zwiewalam do domuO masz, jeszcze lisa brakowało. Na nie trzeba uważać bonto często ma wscieklizne.