NaturalnaMama
Fanka BB :)
Przejrzałam h&mNoe wiem co to za material. Cena dla mnie b wysoka, szczegolnie ze 2 tyg temu na wyprzedaży wisiały ogrodniczki dzinsowe za jakies 40 zl.
Link do: MAMA Szorty ogrodniczki - Czarny - ONA | H&M PL
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przejrzałam h&mNoe wiem co to za material. Cena dla mnie b wysoka, szczegolnie ze 2 tyg temu na wyprzedaży wisiały ogrodniczki dzinsowe za jakies 40 zl.
Link do: MAMA Szorty ogrodniczki - Czarny - ONA | H&M PL
To na pewno [emoji3] a dostałam tyle body na krótki rękaw i stwierdziłam że się nie przydadzą A tu chyba trzeba je poprać i poprasować [emoji12]Ale nie planowalas zimowego? [emoji14] zawsze latwiej nie ubierac w cos co sie ma, niz ubrac w cos czego sie nie ma![]()
@Kocurek albo ktoś kto wie
W szpitalu Kopernika w Krakowie jest kangurowanie ? Bo podobno nie w każdym to jest...
Chodzi mi konkretnie o kangurowanie po CC...
Rajstopki mam takie same dla FilipaDostaliśmy pierwsze prezenty hehe [emoji3][emoji173] jeszcze body, spodnie, grzechotke i kocyko/szlafrok ale zdjec nie mam[emoji3][emoji3] rozpieszczają nas moje kolezanki heheZobacz załącznik 882733Zobacz załącznik 882734Zobacz załącznik 882735
Mogę przepis?
Leje!!! Wreszcie deszcz i chłodny wiatr. O jak mi błogo.
A w październiku może być ciepło![]()
Tak..foto nie zrobie teraz bo tesciowa śpi..i nie chcemy jej budzic
Przepis z tej strony, ale beze robie po swojemu..... proporcja cukru i bialek z tego przepisu.ale zamiast maki ziemniaczanej..ja daje paczke budyniu.... jaki Ci tam smak pasuje....beza duuuuza rośnie...a ja lubie jak chrupie na samym wierzchu
Polowe juz zjadlysmy we dwie![]()
Link do: Ciasto Malinowa chmurka z bezą