msue
Fanka BB :)
Tak za tydzien
Dzisiaj powinno być okej [emoji5] dawaj znać jak się czujesz
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak za tydzien
To normalne. Ja do tej pory nie przepadam za cudzymi dziećmiDziewczyny, ktore spodziewaja sie pierwszego dziecka, jestescie trochę przerazone?
Staralam sie rok o dziecko a jak juz zaszłam to sie mega boje, jakis taki niepokoj mam w sobie. I jeszcze szczerze mówiąc nie specjalnie lubie dzieci, ale z drugiej strony bardzo chce założyć "normalna" rodzine. Wszyscy mi mowia ze swoje dziecko to co innego [emoji4]
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na fb wybiorę się po założeniu karty ciąży. Ty Szalona obstawiasz dziewczynkę? Ja obstawiam u nas chłopca bo wycelowaliśmy centralnie w owulację jak się okazuje. Choć też wolałabym dziewczynkę bo córka jest młodsza i łatwiej byłoby jej się ze swoją płcią dogadaćJestesmy tu i na fb
Wczoraj na fb obstawialysmy płeć
i zobaczymy czy sie nam sprawdzi..
Ale tu tez wszystkie z tego co widze uczestniczą w rozmowach![]()
Ja na fb wybiorę się po założeniu karty ciąży. Ty Szalona obstawiasz dziewczynkę? Ja obstawiam u nas chłopca bo wycelowaliśmy centralnie w owulację jak się okazuje. Choć też wolałabym dziewczynkę bo córka jest młodsza i łatwiej byłoby jej się ze swoją płcią dogadaćNo i po odchowaniu parę lat jednego i drugiego wiem że mi samej łatwiej dogadać się z dziewczyną
No ale teraz już pozamiatane, wezmę co dadzą
![]()
Juz nie wspominajcie mi o parowkachSchudłam ponad kilogramYay
Od tygodnia jestem na bardzo zbilansowanej zdrowej diecie (dziś już zaliczyłam jajka, tuńczyka, ogórki, rzodkiewki i chleb pełnoziarnisty) i rzeczywiście chudnę. Oby tak dalej
Czasem zdarzy mi się coś podjeść spoza diety ale w pracy wychodzi mi za długa przerwa między głównym posiłkiem o 13:00 a kolejnym dopiero w domu około 18:00 więc podgryzam warzywa. Szczególnie że jak długo nic nie jem to mnie mdli jak cholera. Mąż się ze mnie śmiał bo dwa dni temu o północy podjadałam z lodówki kapuchę kiszoną
Też wam się zdarzają takie hity? Poza parówkami Szalonej, co było naprawdę szalone
![]()
A ja sobie właśnie uświadomiłam, że mam bilet na Sheerana w Warszawie w sierpniu. I jak ja pójdę z takim brzuchem... Jeszcze na płycie miejsce... [emoji17]
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Tylko mi bardzo zależało na tym koncercie.. Kupiłam bilet w lipcu ubiegłego rokuSprzedaj bilet