Jsawww
Fanka BB :)
Ja całe życie mam niska hemoglobinę , tak 9-10 to norma, teraz tez nic nie czułam.... wynik zaszokowałO matko, brzmi powaznie, trzymaj sie! Faktycznie ta hemoglobina baaardzo niziutko, odczuwalas jakos, ze jest tak slabo?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja całe życie mam niska hemoglobinę , tak 9-10 to norma, teraz tez nic nie czułam.... wynik zaszokowałO matko, brzmi powaznie, trzymaj sie! Faktycznie ta hemoglobina baaardzo niziutko, odczuwalas jakos, ze jest tak slabo?
A np. tako madena?Dziewczyny pomarudze Wam troche [emoji3]
Nie chce jednak anex sporta. Za duzo sie naczytalam i juz nie chcę.
Polecicie mi jakis wozek kolo 2tys zl za 2w1.
Anex 2300 kosztuje.
Ratunku [emoji30][emoji30][emoji30]
Ja nie pije kawy, skurczy nie mam takich samych z siebie ale jak np. uklękne, albo palce wygne u stóp to łapią mnie. W czasie ciąży wypiłam 2 kawy i to dlatego że miałam ciśnienie 90/60.Przed wejściem do gabinetu dopadł mnie skurcz łydki. Lekarz powiedział, że przy upałach tak bywa, i żeby leżeć z nogami wyżej. No i kawa to samo zło.
Pytanie do dziewczyn ktore nie piją zupełnie kawy- czy nie macie skurczy? Ja pije jedna niedużą z mlekiem roślinnym i biorę 6 tab. magne b6.
Trzymam mocno kciuki, zeby przetoczenie pomoglo. Cale szczczescie, ze zrobilas te badania, bo pewnie by tak sobie spadala dalej niepostrzezenie.Ja całe życie mam niska hemoglobinę , tak 9-10 to norma, teraz tez nic nie czułam.... wynik zaszokował
No to kiepsko, ale to teraz wykryto u Ciebie ta przepuklinę czy wcześniej? Ja właśnie nie widzę związku z rozciąganiem się małego bo to czuję bardziej po bokach. Teraz jak jestem w domu i mało chodzę to zdecydowanie mniej mi to dokuczaJa mam od 2 tyg. ból pępka i trochę powyżej, pępek też mam schowany. Ból nasila się przy chodzeniu , psiknięciu , kaszlnięciu , mija jak leżę .U mnie niestety zdiagnozowano ostatnio w szpitalu przepuklinę pępkową .Aż się boję jak jeszcze ponad 2 msc. wytrzymam z tym bólem
Ale być może u Ciebie to dzidziol się tak w tym miejscu rozciąga![]()
Ja wypije jak mi się chce na śniadanie inkę i koniec. Kawa mi nie smakuje i skurczy nie mamPrzed wejściem do gabinetu dopadł mnie skurcz łydki. Lekarz powiedział, że przy upałach tak bywa, i żeby leżeć z nogami wyżej. No i kawa to samo zło.
Pytanie do dziewczyn ktore nie piją zupełnie kawy- czy nie macie skurczy? Ja pije jedna niedużą z mlekiem roślinnym i biorę 6 tab. magne b6.

O właśnie! Przy stawaniu z kucaka, z podłogi albo nawet jak w łóżku się za bardzo rozciągam czuje juz taki stan "przedskurczowy".Ja nie pije kawy, skurczy nie mam takich samych z siebie ale jak np. uklękne, albo palce wygne u stóp to łapią mnie. W czasie ciąży wypiłam 2 kawy i to dlatego że miałam ciśnienie 90/60.
Kurczę, to poważna sprawa [emoji53] Trzymam kciuki żeby się jednak podniosło.Na dodatek jeśli po toczeniu krwi tętno u małej nie zacznie rosnąć to jutro rozwiązują ciąże.....
Kurcze... Ja się boję że z tą moją hemoglobina tez może nie być za ciekawie, trzymam kciuki, aby wszystko się unormowało u CiebieZostaje na patologii ciąży do przetoczenia krwi...