Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A weź w Warszawie to nawet porządna burza nie przejdzie. Którejś nocy niby coś troche zaszalała, ale dla mnie to mało. Ale jak ja pamietam burze na Podlasiu z mojego dzieciństwa to był prawdziwy armagedonZaczelo grzmieć. Czy bedzie burza w Warszawie? A może przejdzie bokiem? Kto obstawia?![]()
No ja wiem, u znajomych równolatek śpi w przedszkolu najdłużej, a i tak o 18-19 pada i spi do rana!To chyba zależy od dziecka, mój 4l. Potrafil w ciągu dnia drzemac 2-3 h i iść spać o 21. Było tak przed wakacjami, zobaczymy jak od jutra wróci znowu do przedszkola. Bo na wakacje nie zmuszalam go do drzemki, chodził spać o 22-23 i wstawal 9-10
Zapytam moją ginekolog na wizycie, a można z przepukliną rodzić naturalnie?Oficjalnie dowiedziałam się że to przepuklina 2 tyg. temu w szpitalu jak bolał mnie właśnie brzuch w okolicy pępka .Ale pamiętam że przed ciążą już jakiś czas miałam niewielkie twarde zgrubienie zaraz nad pępkiem które mnie nie bolało , ale lekarz rodzinny to zbagatelizował. Niestety teraz w ciąży doszedł ból w tym miejscu![]()
Witaj w klubieA spi w dzień?
Moj 3 latek nie spi od roku :/, a i tak wieczorem zasypia sporo po 21.
Chyba, że jedziemy gdzies dalej autem wtedy zawsze kima i czasem nie da sie go juz obudzić.
Już jakiś czas temu Wam pisałam o komentarzach mojego brzucha. [emoji53] Szczególnie spotykam się z tym w mojej pracy...Bo tam prawie same babki pracują a do tego koleżanka urodziła 11.07 i ciągle nas porównują [emoji53]
Jesteśmy zupełnie inne, inny też mamy styl życia ech....szkoda gadać.
Ale teksty że "to już chyba za chwilę? ", albo "na pewno 1? Może jednak 2?", to na porządku dziennym...[emoji36][emoji36][emoji36] a ostatnio usłyszałam od znajomych, że jeszcze takiego brzuszka w 8 miesiącu nie widzieli..."[emoji15]
No ale co...dla mnie wygląda zupełnie normalnie na swój wiek. Nie mam rozstępów mimo tego że brzunio jrst DUŻY ale Niunia też jest duża [emoji5].
Z lepszych wieści dziś miałam wizytę III prenatalne. Mała na 8 możliwych punktów dostała 8 [emoji1][emoji1][emoji1] Jest wszystko w porządku i tak...jest dużą Dziewczynką 2350g Jeśli będę rodzić w terminie to muszę się nastawić na cesarkę, bo na pewno będzie ponad 4kg chyba, że urodziła bym w pierwszym tygodniu września najdalej w drugim, to jest szansa, że się urodzi ok 3700-3800
Cudownie było ją zobaczyć [emoji7][emoji7][emoji7] nie mogę się napatrzeć na moją Niunię [emoji173]Zobacz załącznik 883136
Na dodatek jeśli po toczeniu krwi tętno u małej nie zacznie rosnąć to jutro rozwiązują ciąże.....
Dziewczyny pomarudze Wam troche [emoji3]
Nie chce jednak anex sporta. Za duzo sie naczytalam i juz nie chcę.
Polecicie mi jakis wozek kolo 2tys zl za 2w1.
Anex 2300 kosztuje.
Ratunku [emoji30][emoji30][emoji30]
Proponuję nie karmić trolla i użyć opcji 'ignoruj użytkownika"
My dziś się roztapiamy....Upał koszmarny.