12.08Też na płytę??11 czy 12 sierpnia?
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
12.08Też na płytę??11 czy 12 sierpnia?
Ja też 12! Które wejście? U mnie brama 4. No i ja sama będę, mąż nie Sheeranowy [emoji14]12.08plyta z mężem, zrobi za ochroniarza^^ poszukam może ktoś będzie chciał się zamienić, ale koncertu nie odpuszczę^^
Moj tez po 12 h w pracy..a rodzina 450km.. to tez tak odleglisc ze raz gora 2 razy w roku sie widzimy... na szczescie przed drugim dzieckiem prace zmienil 8h plus 15min dojazdu..a nie godzina jak wczesniej...Ja pierwsza ciąże właściwie spędziłam sama bo mąż ciągle w pracy, rodzinę mam całą za granicą. Moja mama przyjechała jak mała miała 2 miesiące. Więc ten początkowy czas też ogarnialam sama. Było ciężko, ale idzie to ogarnąć
Jakiś dietetyk układał Ci tą dietę? Ja się właśnie zastanawiałam czy nie powinnam się gdzieś udac do profesjonalisty...bo nie chciałabym dużo przytyć a też przy okazji się dowiedzieć jak często jeść i o ile zwiększac kaloryczność posiłków wraz ze wzrostem ciąży.Schudłam ponad kilogramYay
Od tygodnia jestem na bardzo zbilansowanej zdrowej diecie (dziś już zaliczyłam jajka, tuńczyka, ogórki, rzodkiewki i chleb pełnoziarnisty) i rzeczywiście chudnę. Oby tak dalej
Czasem zdarzy mi się coś podjeść spoza diety ale w pracy wychodzi mi za długa przerwa między głównym posiłkiem o 13:00 a kolejnym dopiero w domu około 18:00 więc podgryzam warzywa. Szczególnie że jak długo nic nie jem to mnie mdli jak cholera. Mąż się ze mnie śmiał bo dwa dni temu o północy podjadałam z lodówki kapuchę kiszoną
Też wam się zdarzają takie hity? Poza parówkami Szalonej, co było naprawdę szalone
![]()