Wonderful
Fanka BB :)
O matko wybuchowa mieszanka [emoji16][emoji16]Ja sie czuje lepiej, ale nadal byle jak... meza wyslalam do sklepu po
Sledzie w smietanie i lody
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O matko wybuchowa mieszanka [emoji16][emoji16]Ja sie czuje lepiej, ale nadal byle jak... meza wyslalam do sklepu po
Sledzie w smietanie i lody
Jak w środku wygląda?

Który tc masz?Widzę ze niektóre z Was dopiero teraz dopadają mdłości , ja już mam dobre dwa tygodnie i prawie cały czas od rana do wieczora. Marzę o czasie kiedy to się skończy. Jadę jutro z rodzina na tydzień nad Bałtyk i moje pytanie co uważacie na temat basenów i jacuzzi w ciąży . Jedni zalecają inni absolutnie. Ja raczej jestem w tej pierwszej grupie ale może któraś z Was miała jakieś doświadczenia w wcześniejszych ciążach ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Lody juz zjadlam... zjadlam potem troche makaronu z mielon6m w sosie meksykanskim.. male porcje bo mi niedobrze..a sledzie na kolacje....może.O matko wybuchowa mieszanka [emoji16][emoji16]
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzis usmazylam mieso..i kurde.. serio...czulam swinie..smierdzaca świnieDziewczyny... obiad odpłynął w porcelanie, nie mogę patrzeć na mięso. Na pocieszenie właśnie się zabrałam za ciasto jogurtowe ze śliwkami, które miałam zamrożone jeszcze z ogródka od mamy![]()