Leśny człowiek
Fanka BB :)
Hehe jak sie docenia deszcz w takie upaly hehe [emoji3][emoji3] my kupilismy klime przenośna wiec juz tak nie marudze na te upały ale deszcz moglby popadac
Jaka dokładnie ? Sprawdza sie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehe jak sie docenia deszcz w takie upaly hehe [emoji3][emoji3] my kupilismy klime przenośna wiec juz tak nie marudze na te upały ale deszcz moglby popadac
Tata kupil jakas coolexpert 2,6kW a my zamowilismy ta ze zdjecia 3,5kW, bo juz nic w sklepach nie bylo. MasakraJaka dokładnie ? Sprawdza sie?
Tylko że ja już słyszłam od gina teorię, że rutyna w ciąży niedobra na naczynia maciczne... Z drugiej strony, mama przedszkolaka, który ma krwotoki z nosa, usłyszała, że w rutinoscorbinie (nie mówiąc o syropkach dla dzieci) tej rutyny jest tak mało, że to wszystko pic na wodę i że to nie uszczelni naczynek, więc skierował ich na wypalanie (?) tych naczynek w nosie, które krwawiły.A na krwotoki nie trzeba brać też rutyny, stąd najlepiej rutinoscorbin? Moja córka miała wczoraj krwotok - pół godziny leciało... Z ostatnich badań krwi wychodziło, że ma hemoglobinę w górnej granicy normy i jest też fanką kaszanki, więc się tym nie przejmuję. U nas takie krwotoki w dzieciństwie są normą niestety.
U mnie literówkaDziewczyny co pisaly o dolaczenie na priv i nie tylko...
Mam juz Was zebrane na liste...
Mimi00
Sikorka192
Monami
KroliczakP
Shaer
Miao
Poland1981
Margerrita
Aleska123
Procedura ruszyla.....
Jak gdzies literowke zrobilam to pisać
Nadrobilam Was tutaj ~nie bylo latwo...
Ktora jest z nami nie od wczoraj....
to pisac priv do mnie,
Moja gin też rutinoscorbinu nie poleca. Ale nie wnikałam w argumenty dlaczego jest przeciwko.Tylko że ja już słyszłam od gina teorię, że rutyna w ciąży niedobra na naczynia maciczne... Z drugiej strony, mama przedszkolaka, który ma krwotoki z nosa, usłyszała, że w rutinoscorbinie (nie mówiąc o syropkach dla dzieci) tej rutyny jest tak mało, że to wszystko pic na wodę i że to nie uszczelni naczynek, więc skierował ich na wypalanie (?) tych naczynek w nosie, które krwawiły.
Kto nie jest na zamknietym forum, a jest z nami nie od dzis pisac mozecie priv doJa jestem ale jak wejść na zamkniętym?