monami
Fanka BB :)
Ło jezu, nie pytaj [emoji23][emoji23][emoji23]
W sobote jedziemy do Wro poogladac, moze na cos w koncu sie zdecyduje.
Ostatnio nawet na xlandera xpulsa patrzyłam [emoji3]
Jeździłam nim w smyku , całkiem spoko jest
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ło jezu, nie pytaj [emoji23][emoji23][emoji23]
W sobote jedziemy do Wro poogladac, moze na cos w koncu sie zdecyduje.
Ostatnio nawet na xlandera xpulsa patrzyłam [emoji3]
Będziesz miała gondolę wpinaną zamiast siedziska, czy taką przenośną, wkładaną na spacerówkę?Z wózkami też mam przeprawę, nawet już nie wiem w ilu sklepach byłam i ile tego przejrzałam w internecie. Początkowo zależało mi na amortyzacji, pompowanych kolach i żeby miał już te wszystkie dodatki w postaci torby, moskitiery, śpiworka itp. Spodobał mi się Espiro Next i w zasadzie byłam na niego zdecydowana. Ale, że kobieta zmienna jest i wozek będę wnosić dość często na 2 piętro to jednak waga i możliwość szybkiego i latwego złożenia wygrała. Pomyślałam, że mogę kupić przeciez spacerówkę, juz taka na przyszłość i do tego gondole. I tak wybor padl na Joie Mytrax Signature Flex, chyba będziemy w weekend zamawiać. Mam nadzieję, że to będzie dobry wybór i za bardzo mi dziecka nie wytelepie w nim. W sumie to stwierdziłam, że nie wyprodukowali jeszcze dla mnie wózka idealnego
Z wózkami też mam przeprawę, nawet już nie wiem w ilu sklepach byłam i ile tego przejrzałam w internecie. Początkowo zależało mi na amortyzacji, pompowanych kolach i żeby miał już te wszystkie dodatki w postaci torby, moskitiery, śpiworka itp. Spodobał mi się Espiro Next i w zasadzie byłam na niego zdecydowana. Ale, że kobieta zmienna jest i wozek będę wnosić dość często na 2 piętro to jednak waga i możliwość szybkiego i latwego złożenia wygrała. Pomyślałam, że mogę kupić przeciez spacerówkę, juz taka na przyszłość i do tego gondole. I tak wybor padl na Joie Mytrax Signature Flex, chyba będziemy w weekend zamawiać. Mam nadzieję, że to będzie dobry wybór i za bardzo mi dziecka nie wytelepie w nim. W sumie to stwierdziłam, że nie wyprodukowali jeszcze dla mnie wózka idealnego
Ja Ci odp wczoraj na zamknietym juz...Mąż sam jedzie z jednostki.Ona przyjedzie jakoś później na jeden dzień.Wczoraj mężowi w telefon plakala że ja izoluje od wnuków które są.calym światem i że ciągami rodzinę po całej Polsce.
Ale mój mąż się nie dał nabrać, powiedział że on ciąga i że ma zamiar w tej jednostce zostać czy jej się podoba czy nie.Jakby się te 10 lat temu dołożyła/pożyczyła do mieszkania to byśmy pewnie siedzieli tam, gdzie teściowie do dziś.
A tak problem z głowy.
Zresztą nie widzę powodu żeby zmieniać na gorsze.Czlowiek powinien dążyć do tego, aby żyło mu się lepiej nie gorzej,.prawda?
Będziesz miała gondolę wpinaną zamiast siedziska, czy taką przenośną, wkładaną na spacerówkę?
:-)
Dzięki. Tak. Zgadłaś. Wykształcenie.
Ale podyplomowo zrobiłam w kierunku aby móc w banku pracować ;-)
Jednak bardzo się przydaje...
W pracy i w życiu...
Robiłam społeczną. Nie kliniczną.
Nie uwierze jak nie zobaczeJa cos widzialam ze burze w wlkp zapowiadaja, czekam na nie [emoji3][emoji3][emoji173]
U mnie niby jutro jakas mzawka ma byc ale tylko 3 stopnie w dol. Sobota z powrotem upał, szkoda ze mąż do 14 w pracy, bo bym go na jezioro namówiłaNie uwierze jak nie zobacze
@Aga10_2018 OooOoo też w banku pracujesz ? A można wiedzieć jakim i czy w sprzedaży czy back office czy inne działy![]()
A nie zależało Ci na możliwości wpięcia siedziska spacerówki przodem do rodzica ?