Szalona 29
Moderatorka
Wiem widze.... ale dzis powinien byc..tylko ja jade zaraz na szczepienieNie mam póki co.
..potem klime ogladac.. a wy w tym czasie.mozecie juz.miec dostęp
Dziewczyny co pisaly do mnie priv juz macie wszystkie odp na mailu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem widze.... ale dzis powinien byc..tylko ja jade zaraz na szczepienieNie mam póki co.
998 [emoji4]A jaka cena?
Powypisywalam co mniej wiecej mnie interesuje i jade je pomacac w sobotę [emoji3] w koncu jakis musze zamowicJeździłam nim w smyku , całkiem spoko jest![]()
Mi przed ciążą to krew z nosa może z 5x leciała w życiu. Puki nie leje się ciurkiem to też nic z tym nie robie.Zabawne bo ja sobie uświadomiłam że te krwotoki z nosa to mój chleb powszedni ( ale i be ciąży się zdarza)
Faktycznie Wit C pomaga ale cudów nie zdziała.Ja już tak przywykłam, że nawet nie zauważam...
Może taka Twoja ciążowa uroda. Jednym leci krew z nosa innym krwawią dziąsła A jeszcze inne mają inne cholerstwo.Mi gin też kazała brać witaminę C ale jakoś nie widzę po niej poprawy. Może za małe dawkę stosuje.
Może taka Twoja ciążowa uroda. Jednym leci krew z nosa innym krwawią dziąsła A jeszcze inne mają inne cholerstwo.
Moja siostra za dzieciaka ledwo na słońce wyszła to zaraz krwotok z nosa, jej syn teraz ma to samo. Trochę za długo na słońcu i od razu leci mu krew. A żadne z nich anemiczne nie jest i nigdy nie było [emoji6] [emoji2] (oczywiście mam tu na myśli upały takie jak teraz)A na krwotoki nie trzeba brać też rutyny, stąd najlepiej rutinoscorbin? Moja córka miała wczoraj krwotok - pół godziny leciało... Z ostatnich badań krwi wychodziło, że ma hemoglobinę w górnej granicy normy i jest też fanką kaszanki, więc się tym nie przejmuję. U nas takie krwotoki w dzieciństwie są normą niestety.
Ja teraz jestem u rodziców na zachodzie Polski i z zazdrością patrzę na temperatury w Krakowie... Najważniejsze dla mnie jest, żeby w nocy się ochłodziło, bo nie spada w ogóle poniżej 20 stopni i spać się nie da. A za parę dni ma być w nocy już dużo chłodniej.
Mi lekarz na poprzedniej wizycie wspomniał, że naturalne urodzenie 4, 5 kg dziecka jest już niebezpieczne i ze będziemy kontrolować tą wagę by w razie czego reagowac. Wtedy była jakiś tydzień - półtora do przodu teraz to już przeszło dwa tygodnie. Dopiero wczoraj do mnie dotarło ze faktycznie będzie duża. Pozostaje mi mieć nadzieję ze będzie poniżej tego magicznego 4,5 kg, ale z drugiej strony co jesli usg sie pomyli i zanizy wage?O, a już myślałam, że tylko moja taki klocekteż muszę zapytać swojej gin, czy może widzi jakieś rozwiązania, chociaż myślę, że nic mi nie zaproponuje. Też bym chciała urodzić naturalnie... Ale zaczęłam się bać, że będzie powtórka z pierwszego porodu.
Może taka Twoja ciążowa uroda. Jednym leci krew z nosa innym krwawią dziąsła A jeszcze inne mają inne cholerstwo.
Mi nigdy krew z nosa nie leciala, tylko raz w ciazy - jak zwymiotowalam tak ze przez nos tez poszlo [emoji23] ale moja ciocia miewają często takie samoistne krwotoki z nosa, i wiem ze to może być uciążliwe.Mi przed ciążą to krew z nosa może z 5x leciała w życiu. Puki nie leje się ciurkiem to też nic z tym nie robie.