Aga10_2018
Fanka BB :)
Tak, było i to pewnie nie raz, jak wiele innych tematów, ale wybacz nie koduję w pamięci każdej informacji i posta, a poza tym ciążowa skleroza robi swoje.
Nie kodujesz i nie odzywasz się na forum.
Czyli nie tylko skleroza
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, było i to pewnie nie raz, jak wiele innych tematów, ale wybacz nie koduję w pamięci każdej informacji i posta, a poza tym ciążowa skleroza robi swoje.
Właśnie też chciałam zacząć jak będę miała komodę w pokoju, a komoda stanęła w weekend więc już będzie gdzie chować. Ja też prasować nie znoszę. Może mąż pomoże trochę ale większość pewnie i tak będę prasować ja.
Nie kodujesz i nie odzywasz się na forum.
Czyli nie tylko skleroza
Chyba pomyliłaś wypowiedzi ? Odpowiadałam na temat prania ubranek a nie trollowania czy dołączenia do forum zamkniętego.
Mnie nie ma na forum zamkniętym i pisać będę tutaj proste ?
Jak sobie życzysz ale piszesz z Panią Zielińska skoro lubisz niż z Mamami które znasz o wiele dłużej.
To rzeczywiście dla mnie sprawa prosta jeśli chodzi o Ciebie .
Weźcie zluzujcie może ? Dziewczyna pisze na forum
Ogólnodostępnym wiec o co wam chodzi ? Napisaliście jej ze nie dodacie jej do zamkniętego i spoko- nie robi z tego powodu żadnego problemu. Ale chyba tu pisać może. No bez jaj
Nie wiem nie jestem detektywem i nie sprawdzam czy ta mama to Zielińska, odnoszę się do PRANIA UBRANEK.

Jedni wolą się odnosić. Inni nawiązywać jakieś więzi. Ciągle zapominam się .
Sorka . ;-)
Nie jestem żadnym trollem ani tą zielińską. Może czas mojego uaktywnienia się na forum nie jest odpowiedni i zgrał się ze spamem, ale kurcze dajcie szansę, niedawno dziewczyny też dołączały i jakoś nie było problemu. Widocznie lepiej byłoby gdybym napisała, że przypadkowo trafiłam na forum, niż prawdę, że czytam Was od dawna i nie chcę stracić Was i Waszej wiedzy. Przykre to![]()