sandralevv93
Fanka BB :)
Ja mam happy baby i preglife [emoji4]Dziewczyny korzystacie z jakiś ciążowych aplikacji? Ja mam 'moja ciąża' ale bez szału...
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam happy baby i preglife [emoji4]Dziewczyny korzystacie z jakiś ciążowych aplikacji? Ja mam 'moja ciąża' ale bez szału...
Ja tak samo. [emoji6]Ja mam happy baby i preglife [emoji4]
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki dziewczyny![]()
Dziś 8t4d. A prog mi od kilku tygodni systematycznie spadał, ostatni wyszedł ok. 8 ng/l a wg pani dr powinno być min.30 i wzrastać. Chociaż pewnie są różne normy w różnych laboratoriach.
Justyna to super, że już jesteś w domuLeż i wypoczywaj, teraz to to żadne lenistwo
![]()

Ja testuję te trzy ale żadna mnie nie zachwyca :/Dziewczyny korzystacie z jakiś ciążowych aplikacji? Ja mam 'moja ciąża' ale bez szału...

Dziewczyny korzystacie z jakiś ciążowych aplikacji? Ja mam 'moja ciąża' ale bez szału...
Gratuluję. Trzymam [emoji110][emoji110] żeby wszystko było dobrze.Cześć Dziewczyny . Ja właśnie wczoraj zrobiłam test i wyszły dwie grube krechy. To 5tc i termin mam na 25 października :-)
W przyszłym tygodniu pójdę na pierwsze badania. Trzymam za nas wszystkie kciuki i mam nadzieję, że będziemy się dzieliły swoimi spostrzezeniami. To moja pierwsza ciąża.![]()
Wszystko jest normalne. [emoji6] beta ładnie przyrasta. Planuj niedługo jakaś wizytę. I gratuluję. [emoji5]Hej dziewczyny, właśnie rozpoczęłam 6tc. Wyliczony termin 27/10, ale piewsza wizyta 1go marca. Na ten moment robiłam test ciążowy (słaba druga kreska w 14 dniu) i dwa testy krwi (beta 84,3 i 232,0 po 48h). Więc chyba jestem w ciąży, prawda?To dla nas trochę nierealne jeszcze. Dodam, że to pierwsza ciąża i nie licząc bolących piersi i małych skurczy (to normalne?), to nie mam objawów. Pozdrawiam.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje. Te wyniki raczej nie kłamiąHej dziewczyny, właśnie rozpoczęłam 6tc. Wyliczony termin 27/10, ale piewsza wizyta 1go marca. Na ten moment robiłam test ciążowy (słaba druga kreska w 14 dniu) i dwa testy krwi (beta 84,3 i 232,0 po 48h). Więc chyba jestem w ciąży, prawda?To dla nas trochę nierealne jeszcze. Dodam, że to pierwsza ciąża i nie licząc bolących piersi i małych skurczy (to normalne?), to nie mam objawów. Pozdrawiam.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje. Fajnie, że nas jeszcze przybywaCześć Dziewczyny . Ja właśnie wczoraj zrobiłam test i wyszły dwie grube krechy. To 5tc i termin mam na 25 października :-)
W przyszłym tygodniu pójdę na pierwsze badania. Trzymam za nas wszystkie kciuki i mam nadzieję, że będziemy się dzieliły swoimi spostrzezeniami. To moja pierwsza ciąża.![]()