Madzik1984
Początkująca w BB
Witam wszystkie mamusie. Ja też będę mieć maluszka w październiku to moje drugie baby[emoji4][emoji4]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pierwszą wizytę mamy na 1go marca. To za późno? Niepokoją mnie skurcze, ale ponoć macica tak ma (nie są mocne).Wszystko jest normalne. [emoji6] beta ładnie przyrasta. Planuj niedługo jakaś wizytę. I gratuluję. [emoji5]
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Najlepiej brać magnez, ale suplementy dobierze Ci lekarz, więc poczekaj do wizyty, której termin jak najbardziej okPierwszą wizytę mamy na 1go marca. To za późno? Niepokoją mnie skurcze, ale ponoć macica tak ma (nie są mocne).
Dziękuję za odpowiedź. Jeszcze nie do końca wierzę w to szczęście [emoji64]Najlepiej brać magnez, ale suplementy dobierze Ci lekarz, więc poczekaj do wizyty, której termin jak najbardziej ok
Gratuluję wszystkim nowym brzuchatkom![]()
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Dobry termin, zaraz marzec. Skurcze i uczucie rozciągania jest normalne.Pierwszą wizytę mamy na 1go marca. To za późno? Niepokoją mnie skurcze, ale ponoć macica tak ma (nie są mocne).
Wszystko jest w najlepszym porządku, nie masz sie czym martwic [emoji4]Hej dziewczyny, właśnie rozpoczęłam 6tc. Wyliczony termin 27/10, ale piewsza wizyta 1go marca. Na ten moment robiłam test ciążowy (słaba druga kreska w 14 dniu) i dwa testy krwi (beta 84,3 i 232,0 po 48h). Więc chyba jestem w ciąży, prawda?To dla nas trochę nierealne jeszcze. Dodam, że to pierwsza ciąża i nie licząc bolących piersi i małych skurczy (to normalne?), to nie mam objawów. Pozdrawiam.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witamy [emoji4][emoji4] no pewnie, potrzeba nam tu tych nowicjuszek, zebym sama nie byla, bo u mnie tez pierwsza dzidzia [emoji4][emoji173]Cześć Dziewczyny . Ja właśnie wczoraj zrobiłam test i wyszły dwie grube krechy. To 5tc i termin mam na 25 października :-)
W przyszłym tygodniu pójdę na pierwsze badania. Trzymam za nas wszystkie kciuki i mam nadzieję, że będziemy się dzieliły swoimi spostrzezeniami. To moja pierwsza ciąża.![]()
Gratuluję. Trzymam
żeby wszystko było dobrze.![]()
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Witamy [emoji4][emoji4] no pewnie, potrzeba nam tu tych nowicjuszek, zebym sama nie byla, bo u mnie tez pierwsza dzidzia [emoji4][emoji173]
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom