Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aż tyle? ja zamierzam kupić tylko bepanten bo dla Dzidzi jeszcze mi brakuje czegoś na pupe. Jak się nie sprawdzi to wtedy coś innego.Ja kupiłam bepanten, linomag i alantan. Puder też mam z alantanu. A krem zwykły mam linomag i Eloderm, to proste polskie firmy.
Aż tyle? ja zamierzam kupić tylko bepanten bo dla Dzidzi jeszcze mi brakuje czegoś na pupe. Jak się nie sprawdzi to wtedy coś innego.

nie liczę żadnych ruchow ... 
U mnie dziś jeszcze znośnie 28 c nie byłam na polu od niedzieli wczoraj i dziś w mieszkaniu się kisze...
Szykuje się właśnie na wyjazd do Krakowa z mężem na wizytę do ginekologa dopiero przed 21:00 mam ... Zastanawiam się jak tak szyjka
Wiktorek od kilku dni spokojny , nie mam regularnych ruchów , dalej takie delikatne pływanie rano ok 10 , popołudniu i ok 23... W ciagu dnia cisza śpi chyba...nie liczę żadnych ruchow ...
Wczoraj była u mnie mama i 2 siostry , uprasowaly mi ubranka po praniu , ( ja leżę - szyjka) już w sumie gotowa wszystko chyba mam
Czekamy spokojnie 2 m-ce na Wiktora
P.s dzis pomimo troszkę chłodniejszego dnia takie mnie poty oblewały a nogi miękkie jak z waty znowu coś ze mną nie halllo było leżałam plackiem....![]()
U mnie dziś jeszcze znośnie 28 c nie byłam na polu od niedzieli wczoraj i dziś w mieszkaniu się kisze...
Szykuje się właśnie na wyjazd do Krakowa z mężem na wizytę do ginekologa dopiero przed 21:00 mam ... Zastanawiam się jak tak szyjka
Wiktorek od kilku dni spokojny , nie mam regularnych ruchów , dalej takie delikatne pływanie rano ok 10 , popołudniu i ok 23... W ciagu dnia cisza śpi chyba...nie liczę żadnych ruchow ...
Wczoraj była u mnie mama i 2 siostry , uprasowaly mi ubranka po praniu , ( ja leżę - szyjka) już w sumie gotowa wszystko chyba mam
Czekamy spokojnie 2 m-ce na Wiktora
P.s dzis pomimo troszkę chłodniejszego dnia takie mnie poty oblewały a nogi miękkie jak z waty znowu coś ze mną nie halllo było leżałam plackiem....![]()
A to nie wiedziałam, dzięki za infoZamiast Tormentiolu można kupić Tormentalum - nie ma kwasu borowego i u nas działał cuda. Nic innego nie pomagało na duże odparzenia. Na codzień musiałam stosować Bepanthen, bo przy wszystkim innym od razu były odparzenia.
@Shaer Ale Ty wiesz, ze w Małopolsce "na pole"="na dwór"?Podziwiam Cię że przy takiej temperaturze i w ciazy masz jeszcze siłę robic, oszczędzaj się!