Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej. Ja idę we wtorek to będzie mi pobierala na GBSHej![]()
Ktoś wie z tych starszych tygodni ciąży jakie nam badania /wymazy zostały do zrobienia ? Mówię tak od 33-34 TC ? Hmm![]()
Ja bym patrzyla na to, czy wnetrze mozna latwo uprac.Dziewczyny na co zwrócić uwagę przy zakupie kosza Mojżesza?
Dziewczyny na co zwrócić uwagę przy zakupie kosza Mojżesza?
Must have to regulacja poziomu materaca (nie wiem, czy ktos produkuje takie buble, ktore tego nie maja) i wyjmowanie szczebelkow. Reszta: szuflada, opuszczany bok, bujanie, funkcja tapczanika itd. - to juz kwestia indywidualna. Dziecku raczej obojetne, czy ma takie lozko za 250 zl, czy 1250 zl, ale rodzicom tez musi pasowac do wizji pokojuDzięki za odpowiedzi [emoji4] No to chyba kupimy jakieś większe, żeby jednak starczyło dłużej... Ale kurczę, to wybieranie jest trudniejsze niż myślałam, zwłaszcza, że nie chcę wydać na to fortuny, a rozstrzał cen jest niesamowity [emoji53]
Link do: LIONELO SVEN PLUS KOJEC ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE materDzięki za odpowiedzi [emoji4] No to chyba kupimy jakieś większe, żeby jednak starczyło dłużej... Ale kurczę, to wybieranie jest trudniejsze niż myślałam, zwłaszcza, że nie chcę wydać na to fortuny, a rozstrzał cen jest niesamowity [emoji53]
Hej
Ktoś wie z tych starszych tygodni ciąży jakie nam badania /wymazy zostały do zrobienia ? Mówię tak od 33-34 TC ? Hmm![]()
Z plusów: dziecku nie wpadają kończyny między szczeble, mobilność.Do takiego również montujesz przewijak, organizer, masz regulowaną wys. a zamiast wyjmowanych szczebelków "drzwiczki na zamek"