aisza7
Fanka BB :)
Jestem po wizycie jest serduszko[emoji173][emoji173]. Fasolka ma 5,8 mm 6t3d. Ale jestem szczęśliwa. Od dziś jestem na zwolnieniu.![]()
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Super ...mega gratuluję serduszka !!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem po wizycie jest serduszko[emoji173][emoji173]. Fasolka ma 5,8 mm 6t3d. Ale jestem szczęśliwa. Od dziś jestem na zwolnieniu.![]()
Cudne wieści [emoji1] zdróweczka ...Jestem po wizycie jest serduszko[emoji173][emoji173]. Fasolka ma 5,8 mm 6t3d. Ale jestem szczęśliwa. Od dziś jestem na zwolnieniu.![]()
Twoje szczęście naszym szczęściemDziękuję dziewczyny jestem przeszczesliwa. [emoji5][emoji5][emoji5]

Ja bylam w 6t1d i był pęcherzyk z zarodkiem ale nie bylo jeszcze widać serduszka. Ale ja mialam długie nieregularne cykle więc ciąża młodsza jest. Ale chyba bym poczekała na Twoim miejscu, jak nic nie będzie teraz widac to sie będziesz stresować niepotrzebnie.
A jezeli chodzi o badanie krwi to zalezy jakie masz na myśli. Jak bete to nie musisz byc na czczo, ale te pierwsze badania ktore zleca lekarz to oczywiscie na czczo
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Piekna fasolka! [emoji7]Jestem po wizycie jest serduszko[emoji173][emoji173]. Fasolka ma 5,8 mm 6t3d. Ale jestem szczęśliwa. Od dziś jestem na zwolnieniu.![]()