Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
one się cieszą bo mają szybki poród naturalny a mnie to zastanawia i raczej martwi bo ja nie chcę żeby u mnie tak szybko to wszystko się działo skoro ma być CC... No co już będzie czas pokaże .
Ale zwracasz uwage, czy to pierwiastki rodza? W szpitalu mowili, ze jak sa upaly, to duzo kobiet dostaje skurczy z nieodpowiedniego nawodnienia.Witam![]()
Ja dziś wizytuje popołudniu , ktoś jeszcze ?
Czytam posty na Fejsie i ogólnie coś tym bobaskom się bardzo spieszy , sporo już rodzi mamusiek z września... Wody odchodzą i pozamiatane... Ale o skurcze i nagle rozwarcia na 6-7 cmone się cieszą bo mają szybki poród naturalny a mnie to zastanawia i raczej martwi bo ja nie chcę żeby u mnie tak szybko to wszystko się działo skoro ma być CC... No co już będzie czas pokaże .
Dziś u mnie już chłodniej w nocy mogłam spać pierwszy raz od dawna![]()
Odnośnie papierków do sprawdzenia wód , u mnie w całym mieście ich nie ma , są w jakimś sklepie medycznym 20 km odemnie ... A teraz ostatnio miałam dużo wodnistego " czegoś " i znowu wkładka poszła w ruch .
Poza tym chodzę jak kaczka , mam 2-3 razy dziennie klocie na dole nie wiem szyjka czy pochwą czy pęcherz ...
Synek jakiś taki spokojny , delikatnie rano coś lekko popołudniu i po 22 najbardziej się uaktywnia poza tym może i się rusza ale ja nie czuje , a powinnam bo praktycznie ciągle leżę więc każdy ruch czuć .
Miłego dnia![]()
Też mam wanienke z Ikei. Za 20 zł nie ma co wybrzydzac
Hehe ja mam w użyciu u mamy taką z jej czasów "panieńskich" w której prała. Jak nas urodziła to w niej nas kąpała. Taka zwykła plastikowa, niewyprofilowana wanienka...jest nie do zdarcia. Michał ją używa nadal bo jest spora.Ja mam po moim mężu ;D
Przeżyła jego i dwoje naszych dzieci, sadze ze że i trzecie da radę.
Hehe ja mam w użyciu u mamy taką z jej czasów "panieńskich" w której prała. Jak nas urodziła to w niej nas kąpała. Taka zwykła plastikowa, niewyprofilowana wanienka...jest nie do zdarcia. Michał ją używa nadal bo jest spora.
Dla nowego członka rodziny tą z ikei planuję bo wygląda ok. Myśle, że nie jest za mała jak na start a później pomyślimy gdzie kąpać.
WitajWitam, chciałabym się dołączyć. Jestem w 32tygodniu ciąży. Czyli rodzę w październiku również. Będę miała drugiego synka. Moje maleństwo waży teraz niecałe 1900g. Co do terminu to z miesiączki jest zupełnie inny niż z pierwszego usg. Raczej będziemy się trzymać tego z usg, bo miałam duże problemy z regularnością cykli.
Poczytałam troszkę Waszych postów. Widzę, że nie tylko ja się niecierpliwię już. Acha... Będę miała raczej cesarke, bo pierwszy syn nie chciał wyjść i była cc. Teraz drugi poza tym na razie tyłkiem do świata się ustawia, więc raczej droga rozwiązania jest logiczna. Wyniki mam w normie, hemoglobina leci w dół, ale biorę żelazo. Walczę z nadciśnieniem, na razie opanowane dzięki znanemu Dopegytowi.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamuśki