Pollyannap
Fanka BB :)
Mój malec był pod koniec sierpnia. A teraz zobaczymy Mam nadzieję, że podgonił. Niech te 3kg z hakiem ma.Hehe to moje dziecko chyba bardzo żarte jest [emoji23] jak tak dalej pójdzie to na bank dobije do 4 kg
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój malec był pod koniec sierpnia. A teraz zobaczymy Mam nadzieję, że podgonił. Niech te 3kg z hakiem ma.Hehe to moje dziecko chyba bardzo żarte jest [emoji23] jak tak dalej pójdzie to na bank dobije do 4 kg
Ja też czwartek. 28'08 miał 1940... zobaczymyJa mam wizytę w czwartek.Zobaczymy ile... 3tyg temu było 2100 g. Ja mam apetyt a ona?
Dziś lenistwo.... teściowa w domu ja nic nie robię![]()
Hym muszę zapytać lekarza jak to jest. Przy pierwszej miałam wybór i sie zapisałam. Teraz chodzę prywatnie do gin. Może z urzędu dostanę?Dziewczyny, wszystkie Macie wybrana polożna. Jak się zapisywałyście do przychodni ( nieważne ile lat temu) to wybieralyscie lekarza 1 kontaktu, pielegniarke srodowiskowa oraz polożna. Jeśli nie był to swiadomy wybor to podsunięto Was taka deklaracje do podpisu. Oczywiście W kazdej chwili można zmienić ktoraś z tych osób lub przychodnie. Raz w roku bezplatnie a potem sie Chyba za to płaci.
Nie dostaniesz Z urzedu bo juz ja masz wybrana. W tej przychodni do ktorej chodzisz do lekarza zapewne. Nie zmienia to faktu, że W kazdym chwili możesz sobie zmienić na innaHym muszę zapytać lekarza jak to jest. Przy pierwszej miałam wybór i sie zapisałam. Teraz chodzę prywatnie do gin. Może z urzędu dostanę?![]()
To mój kawaler 36+5 miał 3300, także chyba będzie dużyMój malec był pod koniec sierpnia. A teraz zobaczymy Mam nadzieję, że podgonił. Niech te 3kg z hakiem ma.
Chyba na pewnoTo mój kawaler 36+5 miał 3300, także chyba będzie duży
Moj mąż to patrzy czasem na mnie i nie dowierza, że jestem w stanie tyle zjeść. Przed ciąża byłam niejadkiem, także dla niego to szokChyba na pewno
Ja dziś żarłoczna... strach się bać...
Może być nawet ponad 4kgTo mój kawaler 36+5 miał 3300, także chyba będzie duży