• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2018

Po mnie też już widać (o dziwo! bo jestem bardzo szczupła), na wieczór zawsze wywala mi bębenek jakby brzuch mi spuchł. Moja macica też wariuje i też mam problem z ułożeniem się, póki pójdę spać to chyba już wszyscy śpią :D Cieszę się, że apetyt mi dopisuje mimo mdłości. Jedyne co..to za bardzo nie ciągnie mnie do słodyczy. Za to mam szał na zupy i codziennie gotuje sobie inną :)
Po mnie widac juz od 4 tc... tylko teraz to moja 3 ciąża, (2 synow juz mam)...

Załączniki

• received_10210152319395787.jpeg
    received_10210152319395787.jpeg
    171,6 KB · Wyświetleń: 137
reklama
To moja 3 ciąża. Mam synka i aniołka. Najlepsze jest to,że w tamtych ciazach nie miałam takich dolegliwości. Chciałam narazie nie mówi szwagierce i bratu ale w sobotę byłam na urodzinach z ich udziałem. Od razu się wydało [emoji14] bo wygladalam fatalnie. A u Ciebie która to ciąża :)?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Liczac jedną ciaze biochemiczna..to czwarta ciąża... a 2 dzieci mam zdrowych donoszinych
3 latka
I rocznego synka

Po mnie też już widać (o dziwo! bo jestem bardzo szczupła), na wieczór zawsze wywala mi bębenek jakby brzuch mi spuchł. Moja macica też wariuje i też mam problem z ułożeniem się, póki pójdę spać to chyba już wszyscy śpią :D Cieszę się, że apetyt mi dopisuje mimo mdłości. Jedyne co..to za bardzo nie ciągnie mnie do słodyczy. Za to mam szał na zupy i codziennie gotuje sobie inną :)
Oooo ja tez mam zachcianki na zupy [emoji3][emoji3]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry