Pollyannap
Fanka BB :)
A jak w tej apce dopisac kolejne dziecko? Wlasnie nie widze tego. Wiadomo, ze dzięki temu okres korzystania i rabatowania sie wydłuży...A no bez sensu, dopisać będziemy mogły dopiero jak urodzimy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak w tej apce dopisac kolejne dziecko? Wlasnie nie widze tego. Wiadomo, ze dzięki temu okres korzystania i rabatowania sie wydłuży...A no bez sensu, dopisać będziemy mogły dopiero jak urodzimy
Wydaje mi się, że przez aplikację nie można tylko przez www ale może się mylęA jak w tej apce dopisac kolejne dziecko? Wlasnie nie widze tego. Wiadomo, ze dzięki temu okres korzystania i rabatowania sie wydłuży...
Trzeba wejsc w swoj profil (strzalka obok adresu e-mail/nicka) i tam na dole pod danymi osobowymi jest opcja dodawania dzieciA jak w tej apce dopisac kolejne dziecko? Wlasnie nie widze tego. Wiadomo, ze dzięki temu okres korzystania i rabatowania sie wydłuży...
Trzeba wejsc w swoj profil (strzalka obok adresu e-mail/nicka) i tam na dole pod danymi osobowymi jest opcja dodawania dzieci
Po urodzeniu kolejnego dziecka w ustawienia profilu
W -Jestem rodzicem -ZMIEŃ
i dopisujemy drugie dziecko.
Moja koleżanka też wczoraj małego Szymka urodziła [emoji7] w 37+2 tc taki maluszek słodki [emoji7]Aaa, kumpela w nocy urodzila. Ta o ktorej pisalam.. ale jej zazdroszcze![]()
![]()
Ja sie spytam czy dzis moge stad wylezc bo lezec odlogiem to mi sie nie chce...
Chyba ten wiatr wczoraj te bobaski tak wywiewał z brzuszków [emoji6] [emoji5]Moja koleżanka też wczoraj małego Szymka urodziła [emoji7] w 37+2 tc taki maluszek słodki [emoji7]
Raczej sie nie da.Ale ja chcę dodać opcje w ciąży aby otrzymać pieluszki...