NaturalnaMama
Fanka BB :)
W tapatalku nie ma chyba opcji suwaczkaDziewczyny ustawcie sobie suwaczki zeby nie trzeba bylo co chwila pytac o wiek ciąży i o ilosc ciąż
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W tapatalku nie ma chyba opcji suwaczkaDziewczyny ustawcie sobie suwaczki zeby nie trzeba bylo co chwila pytac o wiek ciąży i o ilosc ciąż
Temp.39' co 4 godziny wraca. Dziwne objawy z tym bólem karku i brzucha. Poleciałam do lekarza ale nic nie znalazła, uszy, gardło czyste, mononukleozę, zap.opon.wykluczyła (chociaż nie wiem na jakiej podstawie) Zleciła CRP ale wynik dop.wieczorem mi przyszedł i niestety 50...czyli chyba jutro rano skończy się antybiotykiem :/Dobry wieczór Dziewczyny.
Widzę że przybyło nas tu sporo dzisiaj [emoji4][emoji4][emoji4] witam wszystkie Mamusie i życzę Każdej z nas i sobie również zdrowych Maleństw. [emoji173]
Ja dziś po szybkich wizytach lekarskich z racji choroby, przedłużania zwolnienia itd.
Rodzinna mnie osłuchała i wszystko jest ok. ale zwolnienia na 100% nie chciała wypisać, więc poszłam do mojego ginekologa i nie było problemu.
Umówiłam się też na wizytę na prenatalne i mam na 12.03.
Mam migrenę więc odpadam...
Mamisia jak Twój synek?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Wklejasz napewno w sygnaturze ?To i ja jeszcze raz spróbuje
[img noborder]https://www.suwaczki.com/tickers/f2w39jcgjjm1tccn.png[/img]