• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2018

Gratuluje dziewczyny super dzieciaczków nie ważne czy urodzonych SN czy cc.

My dziś postanowiliśmy trochę podziałać skoro szyjka zgładzona i ujście miękka a Hanka w pozycji do porodu, potanczylam trochę a w przerwach wykorzystuje niemeza [emoji23]

Teraz robi kolacje, kupił nawet świeczki dla klimatu i wino bezalkoholowe. Co ten brak seksu przez 5 miesięcy robi z mężczyznami [emoji16]
Owocnego wieczoru [emoji3][emoji3][emoji173]

reklama
jutro ostatnia wizyta u gin, termin na 5.10 a tu nic ostatnio postraszyła mnie, że wyśle na oddział( cukrzyca ciężarnych, a tutaj 40 tc), gdy młody nie bedzie chciał sie wykluc, więc jutro sądny dzień, mam pytanie z innej beczki jestem na l4 do jutra co gdy skieruje mnie na oddział, a mały sie nie urodzi, dostane l4 z oddziału, czy muszę wziąć już macierzyński ???
nie jestem dobra w tych urzędowych sprawach

jutro ostatnia wizyta u gin, termin na 5.10 a tu nic ostatnio postraszyła mnie, że wyśle na oddział( cukrzyca ciężarnych, a tutaj 40 tc), gdy młody nie bedzie chciał sie wykluc, więc jutro sądny dzień, mam pytanie z innej beczki jestem na l4 do jutra co gdy skieruje mnie na oddział, a mały sie nie urodzi, dostane l4 z oddziału, czy muszę wziąć już macierzyński ???
nie jestem dobra w tych urzędowych sprawach

U mnie w szpitalu dostaje się normalne l4 szpitalne. Na macierzyński idzie się dopiero w momencie urodzenia dziecka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry