reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Najpierw zwyczajnie źle się czułam, od początku ciąży. Potem po 24tc zaczęła się skracac szyjka, a po 30tc czy nawet trochę później rozejscie spojenia lonowego i rwa kulszowa. Więc z przerwami na dwa pobyty na patologii, właściwie połowę ciąży spędziłam w łóżku :/
Witam moglaby pani powiedziec jak ze spojeniem lonowym po porodzie czy sie polepszylo czy ten stan minął?

@Aga10_2018 Może masz ochotę napisać, co u Franka? Czy już dużo mówi, jak z nocnikiem? Jestes z nim w domu? Moja córcia w przyszłym tygodniu ma urodziny, z wczesniaczka zrobił się kawał dziewuchy, ma pogodne usposobienie, ale lubi rządzić, nie mówi prawie nic. Ja już od roku pracuję, ale w covid byliśmy pozamykani w domu.

@Aga10_2018 Może masz ochotę napisać, co u Franka? Czy już dużo mówi, jak z nocnikiem? Jestes z nim w domu? Moja córcia w przyszłym tygodniu ma urodziny, z wczesniaczka zrobił się kawał dziewuchy, ma pogodne usposobienie, ale lubi rządzić, nie mówi prawie nic. Ja już od roku pracuję, ale w covid byliśmy pozamykani w domu.

Dzięki ze pytasz :) Franek pomyka od miesiąca do żlobka :D byl ze mna na przystosowaniu a teraz 5 godzin smiga juz sam wchodzi za raczke z Ciocia Ada :D
Nocnik slabo. Ćwiczymy ale jeszcze nie Jego czas :D ja znalazlam nowa robote i staram się odnaleźć
Franio mówi pojedyńcze słówka. Najbardziej lubi daj :p
Nerwusek po Matce ;)
Cieszę się, ze u Was wszystko dobrze!
Mam nadzieję ze nas znowu na jesien nie pozamykają :/

Dzięki ze pytasz :) Franek pomyka od miesiąca do żlobka :D byl ze mna na przystosowaniu a teraz 5 godzin smiga juz sam wchodzi za raczke z Ciocia Ada :D
Nocnik slabo. Ćwiczymy ale jeszcze nie Jego czas :D ja znalazlam nowa robote i staram się odnaleźć
Franio mówi pojedyńcze słówka. Najbardziej lubi daj :p
Nerwusek po Matce ;)
Cieszę się, ze u Was wszystko dobrze!
Mam nadzieję ze nas znowu na jesien nie pozamykają :/
Czesc Aga :) Z Franka dzielny chlopak, ze tak szybko sie oswoil ze zlobkiem. Chodzi do prywatnego?
Moi chlopcy ida za pare dni pierwszy raz i mam nadzieje ze jako tako przezyjemy. Chociaz zanosi sie ze z jednym moze byc klopot, bo od urodzenia to taki synek mamusi ;) oby mnie zaskoczyl.
Gratuluję nowej pracy!

Czesc Aga :) Z Franka dzielny chlopak, ze tak szybko sie oswoil ze zlobkiem. Chodzi do prywatnego?
Moi chlopcy ida za pare dni pierwszy raz i mam nadzieje ze jako tako przezyjemy. Chociaz zanosi sie ze z jednym moze byc klopot, bo od urodzenia to taki synek mamusi ;) oby mnie zaskoczyl.
Gratuluję nowej pracy!

Hejka :) tak do prywatnego bo mi zależało na adaptacji z nim i zeby na poczatku chodzil po adaptacji na 5 h ze spaniem.
Były płaczki pare dni a pozniej juz sam drzwi otwierał :p i chodzi na 5 h bez problemu. To wielka rewolucja w zyciu fakt. Życzę Wam sukcesów :)

reklama
Hejka :) tak do prywatnego bo mi zależało na adaptacji z nim i zeby na poczatku chodzil po adaptacji na 5 h ze spaniem.
Były płaczki pare dni a pozniej juz sam drzwi otwierał :p i chodzi na 5 h bez problemu. To wielka rewolucja w zyciu fakt. Życzę Wam sukcesów :)
Jak tylko pare dni, to swietnie sie zaadaptowal. Z jedzeniem i spaniem tez bezproblemowo? Teraz na 5h, a pozniej bedzie zostawal dluzej?
My tez planujemy po adaptacji zeby zostawali ok 5h i raczej w ciagu najblizszego roku nie wroce do pracy na caly etat. Chyba ze finansowo nie pociagniemy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry