reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Darmowe sa jezeli sa wskazania lub jesli placowka, w ktorej prowadzisz ciaze wykonuje je profilaktycznie, niestety w Polsce tych placowek niewiele

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie nie darmowe. Jeśli są wskazania to wtedy tak. A jeśli ich nie ma ? Dlatego pytam czy wszystkie mamy robia czy nie ? Wczoraj byłam na pierwszej wizycie I ginekolog już powiedziała żebym się zastanowiła powoli nad prenatalnymi. Dlatego chciałabym poznać opinie.

Właśnie nie darmowe. Jeśli są wskazania to wtedy tak. A jeśli ich nie ma ? Dlatego pytam czy wszystkie mamy robia czy nie ? Wczoraj byłam na pierwszej wizycie I ginekolog już powiedziała żebym się zastanowiła powoli nad prenatalnymi. Dlatego chciałabym poznać opinie.
Ja dostałam skierowanie z powodu wskazania. Drugi raz je będę wykonywać ( w poprzedniej ciąży tez je robilam)

34bwrjjg5zexx45n.png

1usahdgepgvmlb97.png

h5zwb201nzhq22ex.png

Czyli mimo wszystko dobrze zrobić? To moja pierwsza ciąża, nigdy się tym nie interesowalam. Dlatego chciałam rozważyć zdania wasze jeśli gin kazała się zastanowić [emoji5]

reklama
Czyli mimo wszystko dobrze zrobić? To moja pierwsza ciąża, nigdy się tym nie interesowalam. Dlatego chciałam rozważyć zdania wasze jeśli gin kazała się zastanowić [emoji5]
Widomo, ze dobrze zrobic. Ale tak jak mowilam, w pierwszej ciazy nie robilam ze wzgledu na finanse, bylam naprawde w fatalnej sytuacji i wolalam wykonac badanie polowkowe, za ktore tez musialam zaplacic zeby bylo porzadnie wykonane, bo niestety w mojej przychodni gdzie chodzilam (na NFZ ) byl slaby sprzet. W tej ciazy pewnie zrobie oba badania :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry