Igorowelove
Moderatorka
Darmowe sa jezeli sa wskazania lub jesli placowka, w ktorej prowadzisz ciaze wykonuje je profilaktycznie, niestety w Polsce tych placowek niewiele
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Darmowe sa jezeli sa wskazania lub jesli placowka, w ktorej prowadzisz ciaze wykonuje je profilaktycznie, niestety w Polsce tych placowek niewiele
Właśnie nie darmowe. Jeśli są wskazania to wtedy tak. A jeśli ich nie ma ? Dlatego pytam czy wszystkie mamy robia czy nie ? Wczoraj byłam na pierwszej wizycie I ginekolog już powiedziała żebym się zastanowiła powoli nad prenatalnymi. Dlatego chciałabym poznać opinie.Darmowe sa jezeli sa wskazania lub jesli placowka, w ktorej prowadzisz ciaze wykonuje je profilaktycznie, niestety w Polsce tych placowek niewiele
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dostałam skierowanie z powodu wskazania. Drugi raz je będę wykonywać ( w poprzedniej ciąży tez je robilam)Właśnie nie darmowe. Jeśli są wskazania to wtedy tak. A jeśli ich nie ma ? Dlatego pytam czy wszystkie mamy robia czy nie ? Wczoraj byłam na pierwszej wizycie I ginekolog już powiedziała żebym się zastanowiła powoli nad prenatalnymi. Dlatego chciałabym poznać opinie.
Widocznie tam gdzie prowadzisz ciaze wykonuja badania profilaktycznieNo to nie wiem ja mam darmowe a nie mam żadnych wskazań
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Moj nawet nie mowil zeby sie zastanowic tylko ze na nastepnej wizycie zrobimy badania prenatalne [emoji3][emoji3]Czyli mimo wszystko dobrze zrobić? To moja pierwsza ciąża, nigdy się tym nie interesowalam. Dlatego chciałam rozważyć zdania wasze jeśli gin kazała się zastanowić [emoji5]
Widomo, ze dobrze zrobic. Ale tak jak mowilam, w pierwszej ciazy nie robilam ze wzgledu na finanse, bylam naprawde w fatalnej sytuacji i wolalam wykonac badanie polowkowe, za ktore tez musialam zaplacic zeby bylo porzadnie wykonane, bo niestety w mojej przychodni gdzie chodzilam (na NFZ ) byl slaby sprzet. W tej ciazy pewnie zrobie oba badaniaCzyli mimo wszystko dobrze zrobić? To moja pierwsza ciąża, nigdy się tym nie interesowalam. Dlatego chciałam rozważyć zdania wasze jeśli gin kazała się zastanowić [emoji5]