NaturalnaMama
Fanka BB :)
Mi się podoba Emma, Dorotka, Gabriela, Luiza, Melania albo Nela ale kompletnie nie mam imion dla chłopców [emoji14]
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My tez 11 lat razemJa tez jestem Ania a mój mąż ma na imię Michał. Jak go poznałam to od razu pomyślałam ze fajne proste imię ( wcześniej mialam do czynienia z Nikodemem, Szczepanem i Erykiem). Jesteśmy małżeństwem 11 rok i dalej mi się podoba( imię i mąż [emoji23])
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dobrze jest, pasuje nazwiskoJa mam męża Jakuba. Imię mi się bardzo podoba ale do jego nazwiska skrot trochę średnio pasuje. Jak coś to na grupie fb bedziedzie wiedziec o którą osobę chodzi. A ja Ewelina. Niby normalne imię ale rzadko spotykam. Syn Artur, to tak samo mam wrażenie że imię normalne ale trochę zapomniane
![]()
![]()
Fajnie sie rymuje wszystko....U mnie córka jest Amelia syn Tymoteusz a mąż Mateusz więc jeśli będzie chłopiec to będzie Amadeusz bądź Gniewko a dziewczynka Tosia, ale chyba wolałabym dziewczynkę
Dzisiaj o 9:20 idę na pierwsze usg. W pt robiłam betę- wyszła 44048. Trzymajcie kciuki kochane! Czy ktoś jeszcze wizytuje dzisiaj?
Dzisiaj o 9:20 idę na pierwsze usg. W pt robiłam betę- wyszła 44048. Trzymajcie kciuki kochane! Czy ktoś jeszcze wizytuje dzisiaj?
Będziemy trzymać mocno kciukiJa tez dzis ide do lekarza, pewnie nic nie zobacze ale wiem ze moj gin strasznie nie lubi jak ktos sie "wymadrza" ze wie kiedy byla owulacja czy ze umie interpretowac wyniki bety.. wiec ide z wynikami i informacja ze @ byla dawno temu. Ale trzymajcie kciuki po poludniu, moze jednak cos bedzie wiadomo
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom