NaturalnaMama
Fanka BB :)
Mam zielona ciężarówkę i pomarańczowe dzieciozmaganiaA ktora okladka.. bo jest zolta i niebieska .niebieskie to .jakies nowsze wydanie czy ta niebieska to co innego?
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam zielona ciężarówkę i pomarańczowe dzieciozmaganiaA ktora okladka.. bo jest zolta i niebieska .niebieskie to .jakies nowsze wydanie czy ta niebieska to co innego?
W 9 to chyba niemożliwe bo obie płcie wyglądają jakby miały siusiakaWlasnie nie jestem pewna czy 9 czy 13...ale odgrzebie usg... bo kojarze jak to zdjecie wygladalo.. bo syn rozwalil nogi na calego![]()
Tez dostalam karte ciazy w 7tcAha- byłam na wizycie, dostałam kartę ciąży (choć lekarz mówił że tak wcześnie zwykle nie wystawia) ale wszystko idealnie w terminie, wychodzi 7 tc i data porodu na 19.10. Serduszko biło ładnie, 156 uderzeń na minutę, zarodek ma wielkość 9,6mm. Także na razie jest super![]()
Ja w 21 tgKiedy poznalyscie plec swojego dziecka ???
W ktorym tc??
U mnie w 5 miesiacu.... nastapila zmiana ... chlopiec ukrywal miedzy nogami swojego farfocla
A druga ciaza to w 13tc.....
Wiec tak napraede..niebawem
Dokładnie takto prawdateraz jako niezbędnik cieżarnej uważam tylko poduszkę 'rogala' do spania
Dokładnie tak. A może ci się też zdarzyć takie, które będzie chciało jeść co 45 minut jak w zegarku, jak mnie onegdajAbsolutnie nie chce Cie teraz nastraszyc, ale zdarzaja sie dzieci, ktore nie akceptuja butli jesli juz poczuja cycusia [emoji14] Mojej znajomej maz przywozil dziecko na uczelnie zeby nakarmila [emoji14]
W mojej wypwiedzi wczesniejszej chodzilo mi tylko o to, ze jak dla mnie karmienie co 3 godziny jest bez sensu![]()
Czyli, spokoTez dostalam karte ciazy w 7tc
![]()
-> Druga wizyta 22.03 [emoji173]
Oj nie wiem, nie pamietam czy lekarz mi to.mowil [emoji3]Czyli, spokoA jak duży był u ciebie zarodek wtedy? Jakoś mały mi się ten mój wydaje, w poprzednich ciążach na tym etapie był większy (i oczywiście się martwię)
![]()
Czyli, spokoA jak duży był u ciebie zarodek wtedy? Jakoś mały mi się ten mój wydaje, w poprzednich ciążach na tym etapie był większy (i oczywiście się martwię)
![]()