NaturalnaMama
Fanka BB :)
Wątróbka to mój koszmar z dzieciństwaPyszności! Też mam zupę z soczewicy ale drugie to będzie wątróbka drobiowa z cebulką i jabłkiem. Mam ślinotok na samą myśl hehe
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wątróbka to mój koszmar z dzieciństwaPyszności! Też mam zupę z soczewicy ale drugie to będzie wątróbka drobiowa z cebulką i jabłkiem. Mam ślinotok na samą myśl hehe
Z siostrą też się tłukłam na okrągło, też jest 8 lat różnicyJa we wtorek zrobię sobie badania bo lista dllluuugga a nie wiem czy wszystkie wyniki będą tego samego dnia wiec wolę wcześniej', co dobrego dzisiaj na obiadek u Was?u mnie dzisiaj żurek z jajeczkiem wogole mam jakieś parci
Dzięki no z tą różnicą to zobaczymy bo tych dwoje co mam to raz się dogadają raz chętnie by się tlukli a między nimi jest 8lat![]()
Fuj...ja też wątróbkę nie wspominam zbyt dobrze.Wątróbka to mój koszmar z dzieciństwanie zjem za żadne skarby i pod żadną postacią [emoji14]

Ojj tak wątróbka to tragedia. Mój parter uwielbia i co jakiś czas się przemęczę, żeby mu zrobić, ale wtedy robię dwa obiady, bo nie jestem w stanie tego przełknąćWątróbka to mój koszmar z dzieciństwanie zjem za żadne skarby i pod żadną postacią [emoji14]
O pysznościKatrina
Ja dzisiaj robiłam makaron z kurczakiem, szpinakiem i brokułami, a dla córci zupę krem z brokułów
Mój syn mógłby codziennie je jeśćKatrina ja dzisiaj robię spaghetti na dwa dni :-)

To ja mam tak że szpinakiem.Wątróbka to mój koszmar z dzieciństwanie zjem za żadne skarby i pod żadną postacią [emoji14]