Okruszek - koniecznie daj znać jak to wyglądało i co tam mówiliJa wizytę też mam jutro. Tylko taką bardziejsza ...Bo to prenatalne. [emoji4] Też się nie mogę doczekać.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Okruszek - koniecznie daj znać jak to wyglądało i co tam mówiliJa wizytę też mam jutro. Tylko taką bardziejsza ...Bo to prenatalne. [emoji4] Też się nie mogę doczekać.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też dokładnie jak Ty. Przez chwilę pomyślałem ale że mnie zołza ale jak nas więcej to już mi przeszło;-)Serio wstajecie z Waszymi facetami rano? :O jezuuu, ja to wyrodna zona jeszcze go poganiam zeby szybciej zgasil swiatlo i zamknal drzwi za soba [emoji23]
![]()
Ja w ciazowych juz spodniach smigam...Dziewczyny czy wy się mieścicie w swoje spodnie jeszcze ?bo ja w jedne [emoji15] i myśle czy nie kupić już ciążowych ewentualnie jakiś nie wiem biodrówek większych ...? Bo wszystkie mam z wysokim stanem i no chodzę z rozpiętym guzikiem
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja w lidlu ostatnio kupilam dresy
Kto prowadzi Twoją ciążę? W którym szpitalu planujesz rodzić?No to nas sporo dziś wizytującychmiejmy nadzieję że każda wyjdzie z wizyty szczęśliwa
![]()
Co do prenatalnych to ja w pierwszej ciąży robiłam równo w 11tc i w tej też pewnie tak będę robiła. Chyba łatwiej troszke lekarzowi wychwycić i pomierzyć mniejszego maluszka, nie wiem nie znam się ale tak mi się wydaje![]()

Szukaj plusów...dobrze, że gdzieś w trasie wam się nie rozkraczył.Mamy dzisiejszy dzień zaczął mi się fatalnie. Chłopak wczoraj wieczorem na piwie był, miał podjechać do większego miasta po jakieś zakupy no i prosi żebym z nim podjechala. I wsiadlam w auto, już prawie z podwórka wyjeżdżam a tu sru (coś je*ło). Amortyzator pękł i rozpadł się na kawałki. A mechanik powiedział że dopiero wieczorem da znać kiedy można podjechać. Bez samochodu to jak bez ręki, nogi, trzustki i wątroby się czuję... :'(
![]()