Emol
Fanka BB :)
O widzisz mój nie ma a 460 w pierwszej ciąży skasowałWrzucam link, gdyby ktoś chciał sprawdzić uprawnienia swojego lekarza
Link do: The Fetal Medicine Foundation
3 wizyta (prenatalne) 29.03.18
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O widzisz mój nie ma a 460 w pierwszej ciąży skasowałWrzucam link, gdyby ktoś chciał sprawdzić uprawnienia swojego lekarza
Link do: The Fetal Medicine Foundation
Są kurtki specjalne do chustonoszeniaOoo zapomnialam ze chuste kupilam !
Ale to bedzie zima.... to gdzie w tej chuscie pod kurtke malucha wepchne.... chyba nie da rady... ktos chustowal zima.... bo ja to pierwszy raz z chusta bede miec doczynienia
Masz racje...chyba zaczekam co bedzie z tym rocznym przez okres wakacji sie działo...poki co mam ta spacerowke z podestem
Uffff nadrobilam..... to dobranoc![]()
Wiesz co chyba są. Zrobiłam z grubsza screen aby mieć zapisane. Ale jak mąż szukał to podobno najlepsza dostawka bo można ją z każdej strony przymocowac, więc nawet do tyłu wózka.A jak zacznie padac?... sa do takich dostawek daszki ?
Też muszę iść na kontrolę do kardio, ale dopiero w bardziej zaawansowanej ciąży, żeby sprawdzić czy serducho wydala i dalej nie ma przeciwwskazań do porodu SN. Mam niedomykalność trzech zastawek i asymetrie tętnic szyjnychWitam nowe mamy :-) trochę mi się zeszło z tym nadrabianiem :-)
Popołudniu byłam u kardiologa, na chwilę obecną jest ok z moim sercem ale mam przyjść za dwa msce znowu na kontrolę.... jest prawdopodobieństwo, że mogę mieć arytmie serca.
mam lekkiego stresa przed jutrzejszą wizytą. Okaże się czy krwiak się wchłania czy rośnie... dzisiaj byłam robić progesteron, na szczęście mam dobry wynik.
Super. Ja sie bardzo interesuje dietetyką. I gdybym mogła cofnąć czas to chyba bym to studiowałaNie, żaden fachowiec, ale zaciekawiły mnie te tematy i dużo opracowań przewertowałam. Dietetykę kliniczną na WUMie. MTHFR C677T hetero i PAI hetero. Dodatkowo początek hashimoto i torbiel na jajniku, więc pełen pakiet. Ja dopiero jestem na etapie badań i przygotowania do ciąży, niestety ciągle coś nowego wychodzi![]()

dr Czerwonogrodzka ma ze mną zajęcia, o mały włos byłaby moim promotoremSuper. Ja sie bardzo interesuje dietetyką. I gdybym mogła cofnąć czas to chyba bym to studiowałaTeż mam hashimoto i mam torbiel teraz w ciąży 5x6 cm. Skoro mieszkasz Warszawie to jako ginekologa polecam Małgorzatę Jerzak (przepraszam, że sie powtarzam z tym nazwiskiem, ale dzieki niej jestem tu teraz na tym forum), ona sie na tym wszystkim zna (sama jest naukowcem) i mnie prowadzi. Poleciła mi też dietetyczkę, chyba tam u was wykłada, Aneta Czerwonogrodzka-Senczyna, bardzo fajna babka.
![]()
Dziewczyny mam pytanie, powiedziałyście o ciąży najblizszym? [emoji5]